رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپاسخ عجیب ترامپ به گزارش‌ها از حملات به ایران!
1بازدید
۱

رئیس کل بانک مرکزی:

رشد ۲۳ درصدی نقدینگی در سال ۹۷/ نباید با تشدید نااطمینانی، تقاضای داخلی تشدید شود/ بانک مرکزی به دنبال مدیریت نرخ سود کوتاه‌مدت

عبدالناصر همتی در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: علیرغم نوسانات اقتصادی سال پیش، با اقدامات کنترلی، رشد نقدینگی در سال ۹۷ معادل ۲۳ درصد بوده که یک واحد درصد بیشتر از سال ۹۶ و ۷ واحد درصد کمتر از سال ۹۴ ثبت شد.

رشد ۲۳ درصدی نقدینگی در سال ۹۷/ نباید با تشدید نااطمینانی، تقاضای داخلی تشدید شود/ بانک مرکزی به دنبال مدیریت نرخ سود کوتاه‌مدت

تابناک اقتصادیرئیس کل بانک مرکزی از برنامه سیاستگذار پولی برای مدیریت نرخ سود کوتاه‌مدت خبر داد و گفت: رشد نقدینگی در سال ۹۷ معادل ۲۳ درصد به ثبت رسیده است.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ عبدالناصر همتی در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: علیرغم نوسانات اقتصادی سال پیش، با اقدامات کنترلی، رشد نقدینگی در سال ۹۷ معادل ۲۳ درصد بوده که یک واحد درصد بیشتر از سال ۹۶ و ۷ واحد درصد کمتر از سال ۹۴ ثبت شد.

رشد ۲۳ درصدی نقدینگی در سال ۹۷/ نباید با تشدید نااطمینانی، تقاضای داخلی تشدید شود/ بانک مرکزی به دنبال مدیریت نرخ سود کوتاه‌مدت

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: در شرایط حاضر نباید با تشدید نااطمینانی، تقاضای داخلی تشدید شود، به همین دلیل، بانک مرکزی برای برون رفت از شرایط خاص اقتصادی کشور، به دنبال راه‌حل های بهینه، مدرن و امکان پذیر برای کنترل نوسانات متغیرهای کلان و به ویژه مهار نرخ تورم است.

وی تصریح کرد: در ساختار سیاست پولی جدید و به کمک عملیات بازار باز، بانک مرکزی به دنبال آن است که با مدیریت نرخ سود کوتاه‌مدت و تغییر کانال اثرگذاری سیاست پولی، نرخ تورم را به صورت پایدار مدیریت کند.

رئیس شورای پول و اعتبار افزود: بدیهی است، سیاست‌های پولی پیشین در کنترل مقداری کل‌های پولی، با ساختار جدید سیاست‌گذاری پولی اصلاح شده و نااطمینانی کنترل تقاضای پول کاهش پیدا خواهد کرد. شرط موفقیت این سیاست‌های اصلاحی، انضباط مالی دولت و اصلاح ناترازی ترازنامه بانک‌هاست که به یاری خدا با قوت پیگیری خواهد شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۱۸

یکشنبه ۸ اردیبهشت
یورو ۱۶۱۵۰
دلار۱۴۴۰۰
سکه ۵۱۰۰۰۰۰
سانتافه یک میلیارد !!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.