آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
1بازدید

جهاد کشاورزی: مشکلی در تامین شکر نداریم

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تا پایان اردیبهشت ماه جاری ۵۰۰ هزار تن شکر توسط بخش دولتی و خصوصی وارد کشور می‌شود، گفت: مشکلی در تامین شکر برای ماه مبارک رمضان نداریم.

به گزارش «تابناک» به نقل از البرز یزدان سیف روز جمعه در بازدید از کارخانه قند کرج با بیان اینکه تا پایان اردیبهشت ماه جاری ۵۰۰ هزار تن شکر توسط بخش دولتی و خصوصی وارد کشور می‌شود، گفت: مشکلی در تامین شکر برای ماه مبارک رمضان نداریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در زمان حاضر موجودی شکر در بخش دولتی کشور ۴۰۰ هزارتن و در بخش خصوصی به میزان ۱۷۰ هزار تن است. تا پایان اردیبهشت ماه جاری ۵۰۰ هزار تن شکر توسط بخش دولتی و خصوصی وارد کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران اضافه کرد: واردات شکر تا پایان شهریور ماه امسال به یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن رسید.

در این بازدید سیف و هیات همراه از بخش‌های مختلف تولیدی کارخانه قند کرج بازدید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۱۱:۲۴

بفرمایید پس شکرها کجاست

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۱۰:۲۲

خوب شکر هم کم میشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۱۰:۲۱

خب اگه ندارید چرا کمبود رو رفع نمی کنید؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۱۰:۱۰

بله شکر 3000 شده 8000 تومان برای شما چی هست بشود 10000 تومان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۹:۵۱

پس اینطور

محمدتبریزی۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۸:۵۵

اری هیچ مشکلی نداریم فقط قیمتش شده 8700 تومان که اینم مشکل نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منوچهر۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۸:۵۴

آقای سیف متاسفانه مسئولین فقط به فکر واردات هستند لطفا بفرمایید چقدر تولید داریم و در ضمن بفرمایید چرا در بازار شکر وجود ندارد من فکر می کنم که با عدم توزیع شکر می خواهند شکر وارداتی فعلی را با قیمت بالاتری به فروش برسانند ، چرا به مردم ظلم و اجحاف می کنید ، توجه داشته باشید که آه مظلوم نابود کننده است.

ali۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۸:۲۸

وزارت جهاد کشاورزی هر چی رو میگه نگران نباشید , مو به تن آدم سیخ میشه!! اگه مشکلی نیست پس چرا هی قیمتها بالا میره و باز هم نیست!!؟؟

سامان۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۸:۲۴

هیچ مشکلی در تأمین شکر نداریم. فقط یه مشکل وجود داره و اونم جشمای ماست. چون در هیچ فروشگاهی چشممان به رخسار مبارک شکر روشن نمی شود.

منوچهر۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۸:۱۲

آقای یزدان سیف چرا دروغ می گویی ، همین الان در بازار شکر وجود ندارد در ضمن شما در ماه مبارک رمضان شکر را با همان قیمت سابق به بازار عرضه کن تا ما ببینیم که شما درست می فرمایید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.