آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

همه افزونه‌های فایرفاکس از کار افتاد

از روز گذشته بسیاری از کاربران مرورگر فایرفاکس قادر به استفاده از افزونه های نصب شده بر روی آن نبوده اند و علت این مساله انقضای مدت زمان اعتبار یک گواهینامه امنیتی بوده است.

به گزارش فارس به نقل از انگجت، ظاهرا یک نقص فنی در این مرورگر باعث شده که به علت انقضای یک گواهینامه کل افزونه های مرورگر مذکور دچار اختلال شده و از دسترس کاربران خارج شوند.

افزونه ای که دچار این مشکل شده Nightly build نام دارد. فایرفاکس خود با ارسال پیامی که در قالب یک نوار زرد رنگ در بالای افزونه نمایش داده می شود، این موضوع را به اطلاع کاربران می رساند. هنوز مشخص نیست مشکل یادشده چه زمانی برطرف می شود.

لازم به ذکر است که اضافه کردن افزونه های فایرفاکس مشابه اضافه کردن لوازم جانبی و کیت های مختلف به اتومبیل است. با انتخاب صحیح افزونه های فایرفاکس می توانید امکانات بسیار کاربردی و جالبی را به مرورگر وب خود اضافه کرده و علاوه بر افزایش امنیت اطلاعات خود، از امکانات جدید این افزونه ها بهره مند شوید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.