رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرهنگامه قاضیانی پشت شهاب حسینی درآمد؛ ماجرای جنجالی غیبت در مراسم ترانه علیدوستی!
3بازدید
۲۰

قیمت دلار کاهش یافت/ افت نرخ رسمی ۲۹ ارز در بانک مرکزی

بازار ارز در اولین روز هفته، با کاهش قیمت دلار و یورو آغاز شد. این در حالی است که امروز بانک مرکزی نرخ ۴۷ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۵ ارز نسبت به روز پنج‌شنبه افزایش و قیمت ۲۹ واحد پولی دیگر از جمله یورو و پوند کاهش یافت. نرخ دلار و ۱۲ ارز دیگر نیز ثابت ماند.

قیمت دلار کاهش یافت/ افت نرخ رسمی ۲۹ ارز در بانک مرکزی
تابناک اقتصادیبازار ارز در اولین روز هفته، با کاهش قیمت دلار و یورو آغاز شد. این در حالی است که امروز بانک مرکزی نرخ ۴۷ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۵ ارز نسبت به روز پنج‌شنبه افزایش و قیمت ۲۹ واحد پولی دیگر از جمله یورو و پوند کاهش یافت. نرخ دلار و ۱۲ ارز دیگر نیز ثابت ماند.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در معاملات امروز شنبه بیست و هشتم اردیبهشت ۹۸، شاهد روند کاهشی قیمت‌ها در بازار ارز بودیم. افت قیمتی که با توجه به عرضه مناسب از سوی بازارساز ارزی و همچنین کاهش نسبی تقاضا در بازار به وجود آمده است. همچنین به گفته برخی فعالان بازار، با توجه به خبری مبنی بر اخذ مالیات از خریداران ارز از سوی سازمان امور مالیاتی، شاهد کاهش تقاضای سوداگرانه و کاذب در بازار هستیم.

بر این اساس، آخرین قیمت‌های بازار امروز به نقل از سامانه سنا بانک مرکزی که نشان دهنده بیانگر میانگین وزنی نرخ خرید و فروش ارزبر مبنای معاملات ثبت شده در "سامانه نظارت ارز (سنا) " توسط بانک‌ها و صرافی‌های مجاز کل کشور است؛ به شرح زیر می‌باشد:

هر اسکناس دلار آمریکا امروز به قیمت ۱۴۴۵۰ تومان در صرافی‌های مجاز و بانکی خریداری شده و با کاهش ۱۰۰ تومانی نسبت به روز پنج شنبه، به قیمت ۱۴۵۵۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته شده است.  

همچنین امروز هر اسکناس یورو به نرخ ۱۶۴۰۰ تومان خریداری شده و به قیمت ۱۶۵۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته شده است. این رقم نسبت به پایان هفته گذشته، ۱۰۰ تومان ارزان‌تر می‌باشد.  
 
دلار

قیمت ۲۹ واحد پولی کاهش یافت

بر اساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز «شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۸» بدون تغییر نسبت به پنجشنبه گذشته ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین روز جاری هر پوند انگلیس با ۵۴۵ ریال کاهش نسبت به پنجشنبه گذشته ۵۳ هزار و ۴۱۸ ریال و هر یورو نیز با ۱۵۰ ریال افت نسبت به پنجشنبه گذشته ۴۷ هزار و ۷۳ ریال ارزش‌گذاری شد.

افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۱ هزار و ۵۵۲ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۳۵۶ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۷۷۶ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۲۷۶ ریال، روپیه هند ۵۹۸ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۸ هزار و ۵۴ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۸ هزار و ۳۰۳ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۸ هزار و ۳۲۹ ریال، دلار هنگ کنگ ۵ هزار و ۳۵۱ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۳ ریال و دلار کانادا ۳۱ هزار و ۱۸۷ ریال قیمت خورد.

از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۷ هزار و ۴۰۲ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۹۱۰ ریال، لیر ترکیه ۶ هزار و ۹۳۷ ریال، روبل روسیه ۶۵۰ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۵۲۷ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۲۹ هزار و ۸۲۲ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۱ ریال، دلار سنگاپور ۳۰ هزار و ۴۹۲ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۸۸۲ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۳۸۹ ریال، کیات میانمار ۲۸ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۷ هزار و ۱۴۱ ریال تعیین شد.

افزون بر این، نرخ یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۷۵۵ ریال، دینار لیبی ۳۰ هزار و ۱۰ ریال، یوان چین ۶ هزار و ۷۲ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۱ هزار و ۹۵۰ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۵۸ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۵ هزار و ۱۵۵ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۸ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۱ هزار و ۶۱ ریال، لاری گرجستان ۱۵ هزار و ۳۰۱ ریال، یک هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۸۹۶ ریال، افغانی افغانستان ۵۳۱ ریال، روبل جدید بلاروس ۲۰ هزار و ۱۹۳ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۰۶ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۷۹ هزار و ۷۱۳ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۴۵۰ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۱ هزار و ۹۶۶ ریال ارزش‌گذاری شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

افشین۱۳۹۸/۰۲/۳۰ ۱۴:۰۲

آقای همتی رییس بانک مرکزی دمت گرم و خسته نباشید.الارقم این همه تحریمها و فشارهای mp3از همه طرف برای به هم زدن اقتصاد و ایجاد تورم،با کارهای بجا و سنجیده و علمی خود پوز همشون را به خاک مالیدی

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۳۰ ۰۰:۳۰

خدایا کمک کن مارو از فقر نجات بده

ری۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۰۹:۴۴

به نظر من باید بسیار کاهش پیدا که یعنی بشه همون 1000 تومن چند ساله پیش
این حتما شدنیه............................................
............................آرزوی دیدن اون روز رو دارم

حسن۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۲۳:۳۶

خداييش خودتون از زدن اين تيتر خجالت نميكشيد دلاري كه بايد سه هزارتومان باشد شده ١٥ هزارتومان و دولت نقشه داره برسونش به بالاي بيست هزار تومان بعد شما بخاطر صد تومان كه انهم خودشون اوردن پايين تيتر دلار ارزون شده را ميزني

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۲۲:۳۰

گفتنی ها را دوستان گفته اند فقط یک نکته را بگویم و آن این است که سود باد آورده ای که در اثر احتکار یا این چنین رانت هایی نصیب بعضی ها می شود باعثبدبختی آنها و فرزندانشان می شود چرا که هزاران نفر با این اقدامات ناجوانمردانه به خاک سیاه می نشینند و بدانند که این دنیا دار مکافات است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۲۱:۵۹

روزی ۱ هزار تومن میره روش هفته ای ۲۰۰ تومن میاد پایین تو بوق و کرنا میکنن که دلار ارزان شد!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۲۰:۵۶

کاهش دستوری یا افزایش دستوری هر کالایی موجب فساد و رانت است.
قیمت تمامی اجناس باید آزاد شود تا تولید رقابتی گردد. این شامل دلار و لاستیک و کرایه و همه چی و حتی دستمزد بشود.
قطعا عده بسیار زیادی آسیب خواهند دید که باید در یک مقطعی تمامی ارزاق کوپنی شود.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۲۰:۰۱

قیمت واقعی دلارامروز ۱۴۸۰۰ تومان بود

عباس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۹:۰۷

تنها چیزی که ارزان شدنش می شود حس کرد محصولات کشاورزی است امریکا صادرات محصولات آهنی را تحریم می کند در عوض ارزان شدن گرانتر می شوند ای کاش دولت همچنان که در حمایت از تولیدات شرکت های خودش تلاش می کند یک خورده ای هم از تولیدات مردم به خصوص کشاورزان زحمت کش تلاش کند

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۰۹:۲۲

چون محصولات کشاورزی را راحت جلو صادراتش را می گیرند و از جیب کشاورز بدبخت هزینه می کنند

محمد۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۸

همه کمک کنیم از این وضع نجات پیدا کنیم با نخریدن جنس گران ، نخریدن سکه و دلار به اندازه نیاز بخریم خونه رو انبارکالا نکنیم به خدا همه همت کنیم همه چیز ارزان خواهد شد

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۰۹:۲۲

به خدا اگه همه مردم ایران هم همت کنند دلار و سکه ارزون نمی شه. چون چاپ پول بدون پشتوانه و تورم باعث این گرانی شده نه خریدن یا نخریدن مردم. شما فرض کن کل مردم ایران تصمیم بگیرند گوشت نخورند، قیمت گوشت شاید اندکی کم بشه ولی از یک حدی پایین نمیاد، چون در نهایت میشه صادر کرد و دلار 15 هزاری باهاش گرفت

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۶

دلار برگرده 3300 اونوقت کاهش پیدا کرده

پارسی مهر۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۸:۱۱

برای 100 تا تک تومنی تیتر کاهش قیمت دلار میزنین؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۷:۴۹

عجبه،اون ایرانی وطن پرست!؟ کامنت نگذاشته که اینها ه‍مه زور دولته،و دلار به بیست هزارتومان خواهد رسید،من نمیدونم بعضی ها چه سودی از افزایش قیمت دلار می برند ،غافل از این که یه عده تو این مملکت با افزایش قیمت دلار،زیر مشکلات روزمره ی زندگی له می شوند،به خدا غیرت نسبت به هم وطن چیز خوبیه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۷:۳۶

۱۵۰۰ گران شده بعد ۵۰۰ تومان ارزان شده این سیاست جدید است که آرام آرام کانال قیمتی را از ۱۰ هزارتومان به ۱۴ هزارتومان رساند واقعا تا کی کشور بایست با این سیاست های نابود کننده اداره خواهد شد؟!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۰۹:۱۹

اقا انتظار دارین تیتر خبر را چی بزنند. ای خوبه: دلار 4200 تومنی که 14000 تومان رسیده بود صد تومان کاهش یافت

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۷:۲۷

دلار 4200 را 14450 کرده اند و میگویند ارزان شده!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۱۰:۴۹

3300 ای را

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۷:۲۶

چقدر بود ؟ چقدر شد که الان کاهش یافت ..
مردم بچه ان ؟ نمی فهمن ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.