رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربورس آمریکا هم‌رنگ جمهوری‌خواهان شد
3بازدید
۰

سفر محرمانه پسر پادشاه عربستان به سودان

منابع سودانی از سفر محرمانه خالد بن سلمان در رأس هیئتی عالیرتبه به خارطوم خبر دادند.

منابع سودانی از سفر محرمانه خالد بن سلمان در رأس هیئتی عالیرتبه به خارطوم خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی ۲۱، منابع آگاه سودانی اعلام کردند که سفر خالد بن سلمان، معاون وزیر دفاع عربستان در رأس هیئتی عالیرتبه به سودان کاملاً محرمانه بوده است.

این منابع اعلام نکردند که خالد بن سلمان با چه شخصیت‌هایی دیدار کرده است.

همچنین به گفته منابع یک هیئت اماراتی عربستانی مشترک نیز به خارطوم سفر کرده‌اند اما هویت اعضای این هیئت و جزئیات مذاکراتشان مشخص نشده است. یک هیئت دیگر نیز به سودان سفر کرده که یکی از اعضای آن محمد دحلان، مشاور امور امنیتی ولیعهد ابوظبی است.

این سفر درحالی صورت گرفته که اخبار ضد و نقیضی درباره نقش عربستان و امارات در تحولات سودان وجود دارد. منابع سودانی می‌گویند محرمانه بودن این سفرها و عدم فاش شدن هویت اعضای آن سؤالات و تردیدهای زیادی را در محافل سیاسی خارطوم به وجود آورده است. این منابع می‌گویند به نظر می‌رسد نقشی که عربستان و امارات در سودان ایفا می‌کنند بیشتر شبیه نقشی است که در زمان کودتای نظامی مصر و به قدرت رسیدن عبدالفتاح سیسی ایفا کردند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.