آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
0بازدید

کناره گیری وزیر مهاجرت هلند به دلیل آمار اشتباه

وزیر مهاجرت هلند تنها به دلیل ارائه آماری اشتباه به مجلس این کشور، از سمت خود کناره‌گیری کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از یورونیوز، «مارک هاربرز»، وزیر مهاجرت هلند به دلیل رسوایی ارائه آمار اشتباه در مورد پناهجویان از سمت خود کناره گرفت.

وی آمار جرایم مربوط به پناهجویان را دستکاری کرده و داده‌های غلطی به مجلس ارائه داده است. او در این گزارش جرم‌های مختلف از جمله سرقت را در دسته‌بندی کرده، اما جنایات جدی مانند تجاوز جنسی و قتل را در دسته «جرائم دیگر» که برای جرم‌های سبک استفاده می‌شود، قرار داده است.

مارک هاربرز عضو حزب مردم برای آزادی (VVD) است. حزب مردم برای آزادی یک حزب لیبرال محافظه‌کار به رهبری مارک روته، نخست وزیر هلند است. این حزب جریان اصلی راست میانه هلند به شمار می‌رود.

نخست وزیر هلند پس از دریافت استعفای حزبی خود در صفحه توئیترش نوشت: «سیاست می‌تواند دشوار باشد. من به تصمیم استعفای وزیر هاربرز احترام می‌گذارم. اما این فوق‌العاده تاسف‌آور است که کابینه باید با این لیبرال با استعداد و متعهد خداحافظی کند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۲ ۱۹:۲۳

اگه تو مملکت ما اینطور برخورد بشود باید کل مدیران دولتی و قضایی و مجلس و و.... عوض شوند و اصلا یک سیستم اداری جدید ایجاد شود. اینجا اگر اختلاس کنی هم برکنار نمی شوی و ارتقا شغل می گیری .

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۲ ۱۸:۰۶

چه جالب
اگه بخاطر اشتباه آماري مسئولين ماهم بركنار ميشدن تا الان رئیس جمهور و وزراش بايد صدبار كناره گيري ميكردن

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۲ ۱۲:۳۶

اگه تومملکت ما این سختگیریهااجرا میشد باید مسوولان دولتی بایدکنارمیرفتن !!!

لیلا۱۳۹۸/۰۳/۰۲ ۱۲:۳۳

عجب رسوایی بزرگی
واقعا غیرقابل بخششه

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۲ ۱۱:۴۳

آدم خندش می گیره از این استعفاءها!!!!بنده خدا بدشانسی آوردی تو هلند به دنیا اومدی!!!!اگه اینجا بودی 120 سال عمر می کردی!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.