آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
1بازدید

اتوبوس‌ها و خودروهای حمل زباله دودزا را اعلام کنید

معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران از شهروندان خواست تا نسبت به معرفی خودروهای آلاینده شهرداری تهران کمک کنند.

به گزارش «تابناک»، محسن پورسیدآقایی در گفت وگو با ایسنا، با اعلام تشدید نظارت بر آلایندگی ناوگان خودرویی شهرداری تهران گفت: از زمان اجرای طرح «کاهش» در سراسر شهر تهران پیگیر وضعیت آلایندگی ناوگان خودروی شهرداری تهران به خصوص در حوزه اتوبوس‌ها و خودروهای حمل زباله بودیم چرا که هم اتوبوس و هم خودروهای حمل زباله نسبت به سایر ناوگان خودرویی در سطح شهر بیشتر تردد می کنند.

وی با بیان اینکه از شهروندان درخواست می‌شود در صورت ملاحظه آلایندگی اتوبوس‌ها و خودروهای حمل زباله با سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ تماس گرفته و پلاک خودروی مربوطه را اعلام کنند ، گفت: متاسفانه عمر خودروهای حمل زباله معاونت خدمات شهری بیش از حد مجاز است و به همین دلیل سبب شده است که این خودروها هر چند ماه یک بار نیاز به معاینه مجدد باشند.

معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه هفته گذشته معاون مالی و اداری شهرداری تهران به تمامی واحدها اعلام کرده که پرداخت صورت وضعیت پیمانکاران خدمات شهری تنها منوط به داشتن معاینه فنی خودروها است گفت: کنترل در زمینه داشتن معاینه فنی ناوگان افزایش می‌یابد؛ چرا که شهرداری تهران در اجرای طرح «کاهش» جدی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۵:۳۴

اعلام کردن همه خودروهای دودزای شهرداری سخته. شما یه شماره بدید که ما خودروهایی که دودزا نیستند رو اعلام کنیم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۴:۵۷

ما را مسخره کرده اید یک نگاه به اگزوز اونها بکنید میبینید نیاز به اعلام نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۳:۲۳

شهرداری باید کار خودشو درست انجام بده نه اینکه تقاضا کنه مردم تو خیابون شماره اشغالی بردارن تلفن بزنن.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۲:۲۶

اعلام کنیم که بهشون مدال یا جایزه بدین ؟؟؟!

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۲:۲۳

همچين ميگن انگار اين ماشين ها شب مي رن تو پاركينگ منزلشون! همه اين خودرو ها پاركينگ هاي مخصوص دارند كه مي توان شب به شب يا صبح ها قبل از خروج توسط يك كارشناس برررسي شوند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۱:۴۴

یعنی شهرداری از گرفتن معاینه برای خودروهایش عاجز است؟ چرا مردم را سرکارمی گذارند؟

کیا۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۴۶

واقعا باعث تاسف . معلوم نیست ایشان ناتوان و ناآگاه است یا افکار عمومی را به بازی گرفته . این همه مراکز معاینه فنی کافیه جدی باشید بر مسئله و ابلاغ رسمی بدن و گواهی برای تک تک دستگاه ها اخذ کنید

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۰۵

چه عجب....،ولی باید یه سامانه اس ام اسی معرفی میکردین مردم حوصله زنگ زدن ندارن.....

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۰۹:۵۵

این آقا حتمآ به پست های بسیار بالا می رسد. اتوبوس و زباله بر که در پارکینگ شهرداری هستند آنوقت مردم به آنها اطلاع دهند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.