فرهنگ مصرف نان در ایران، آن را به استراتژیکترین محصول و ماده غذایی در بین مردم تبدیل کرده است. در حالی که میانگین سرانه مصرف هر فرد در جهان، 25 کیلو گرم نان در سال است، این عدد در ایران به 160 کیلو گرم برای هر فرد میرسد. این موضوع سوژه کارتونی از مهدی عزیزی در خبرنلاین شد.
در اروپا بجای نان ماکارونی و سیب زمینی مصرف میشود در شرق اسیا و هند و افریقا برنج و حبوباتی مانند سویا در قاره جنوبی امریکا لوبیا و سیب زمینی و در قاره شمالی ان سیب زمینی این امار دقیق و قابل اعتنا نیست مصرف گوشت در اروپا و امریکا و امریکای جنوبی چند برابر ایران است این ناشی از شیوه تغذیه است هیدرو کربن ها در تمام دنیا نقش اول را در تغذیه دارند در جایی برنج و سیب زمینی است در جایی دیگر گندم و جو
دمتون گرم
تلخند قشنگی بود
اینقدر بدبخت شدیم که باید با نون بی کیفیت بخورری تا یه چند وقتی سر کنی
خدا به مردم اون پایین پایینا رحمی بکن ماکه شکر میخوریم و میاشامیم و اصراف میکنیم