آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
2081بازدید

سقوط يك فروند هواپيما در مهرآباد

يك فروند هواپيماي سوخوي ارتش جمهوري اسلامي حوالي ساعت 19 امروز هنگام فرود دچار نقص فني شده و در فرودگاه مهرآباد تهران سقوط كرد.

به گزارش فارس، اين هواپيما يك خلبان و كمك خلبان داشت كه قبل از سقوط هواپيما از طريق چتر به بيرون از هواپيما پريدند و هم اكنون در صحت و سلامت به سر مي‌برند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۱/۲۷ ۱۰:۲۰

]چند سال قبل در حين آماده سازي نمايش هوايي روز نيروي هوايي يك فروند سوخو به يك هواپيماي مسافري توپولوف برخورد نمود و فاجعه آفريد.
2 سال پيش فاجعه سقوط هواپيماي سي 130 ارتش بر روي يك مجتمع مسكوني در جريان تهيه خبر براي رزمايش در جنوب را داشتيم
امسال نيز اين حادثه 3 روز قبل از رژه هوايي 29 فروردين رخ ميدهد.
اگر قصد از انتقال پروازهاي خارجي به فرودگاه امام ايمني بوده كار عجيبي صورت گرفته زيرا در پروازهاي خارجي از هواپيماهاي با كيفيت و ايمني بالاتر استفاده ميشود.
بنابر اين بهتر بود بجاي انتقال پروازهاي خارجي به خارج شهر و سرگردان نمودن مسافران پايگاه نظامي مهرآباد به فرودگاه امام منتقل ميشد .
و يا حتي الاماكان رزمايش و نمايش هوايي در فرودگاه مهرآباد ممنوع مي شد.

ناشناس۱۳۸۷/۰۱/۲۷ ۰۸:۲۲

چرا باید از فرودگاه مهرآباد که برای پروازهای داخلی استفاده میشود هنوز استفاده نظامی میشود و جان مردم را بخطر میاندازیم .
اسلامی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.