آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

مذاکره نهایی پرسپولیس با سرمربی کرواسی درترکیه

فردا ایرج عرب به ترکیه می‌رود تا با گزینه نهایی قرمز‌ها یعنی چاچیچ مذاکره کند و احتمال دارد تا او نیز مثل برانکو قرارداد خود را در کشور همسایه ترکیه به امضا برساند.

به گزارش تابناک ورزشی، چاچیچ ۶۵ ساله از ۲۳ سال قبل کار مربیگری را استارت زد و برخلاف دوران بازی، روز‌های بسیار خوبی را در پست سرمربیگری سپری کرد. او در تیم‌های مشهور لیگ کرواسی یعنی اینتر زاپرشیچ، لوکوموتیو، دینامو زاگرب و... مربیگری کرد و موفق شد در سطوح مختلف لیگ کشورش، قهرمانی را تجربه کند. آنته چاچیچ همچنین در سال ۲۰۱۲ موفق شد با دیناموزاگرب در لیگ کرواسی دبل کند.

مذاکره نهایی پرسپولیس با سرمربی کرواسی درترکیه

آخرین دوره مربیگری چاچیچ در تیم ملی کرواسی رقم خورد. پس از اخراج نیکو کواچ، چاچیچ جای او را در تیم کرواسی گرفت و موفق شد به یورو ۲۰۱۶ راه پیدا کند. کرواسی با چاچیچ موفق شد در جام ملت‌های اروپا اسپانیا را شکست دهد و به عنوان سرگروه به مرحله حذفی برود، اما در مرحله یک هشتم نهایی کروات‌ها مغلوب کریستیانو رونالدو و تیم ملی پرتغال شدند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

نکته قابل توجه درباره این مربی صاحب سبک این است که او هیچگاه در فوتبال آسیا مربیگری نکرده و خروجش از اروپا به کار در تیم ملی بزرگسالان و جوانان لیبی مربوط می‌شود. حالا باید دید پس از ناکامی در عقد قرارداد با یحیی گل محمدی و طرح گزینه‌های مختلف، آیا پرسپولیسی‌ها می‌توانند با این مربی کروات کهنه کار، باتجربه و پرسابقه قرارداد ببندند یا خیر.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۰۳ ۱۱:۰۷

هیچ آدم عاقلی توی این شرایط با ایران قرارداد نمیبندد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.