آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

طلسم زن جادوگر براي شوهرش كارساز نبود

وي مدعي شد: موكلم احساس ترس كرده و از همسرش دوري مي‌كند، او گمان مي‌كند كه همسرش به بيماري خرافات و جادوگري مبتلاست.

دادگاه حكم طلاق زن ميانسالي را كه خرافاتي و دعانويس شده بود به درخواست شوهرش صادر كرد.

به گزارش فارس، اسفند امسال مرد ميانسالي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي، شكايت خود را به قاضي شعبه 240 اين مجتمع ارائه كرد.
اين مرد در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش خرافاتي است و قديمي فكر مي‌كند و دائم در خانه بساط فال قهوه به راه مي‌اندازد.
وي ادامه داد: همسرم هفته‌اي 3 بار به منزل يك دعانويس‌ مي‌رود و وقتي از آن منزل بر مي‌گردد به من مي‌گويد كه دهنت را با دعا بسته‌ام و تو ديگر هر چيزي كه بخواهم بايد به من بدهي.
وكيل اين مرد هم افزود: همسر اين فرد با توهمات زندگي مي‌كند و خانه را به محلي براي جادو و جادوگري تبديل كرده است.
وي مدعي شد: موكلم احساس ترس كرده و از همسرش دوري مي‌كند، او گمان مي‌كند كه همسرش به بيماري خرافات و جادوگري مبتلاست.
اين مرد بار ديگر در مقابل قاضي مدعي شد: همسرم نزديك به 3 سال است كه اين كارها را انجام مي‌دهد و من ديگر تحمل ندارم و مي‌خواهم از او جدا شوم.
وي گفت: ما حدود 33 سال است كه با هم زندگي مي‌كنيم و داراي 2 فرزند پسر و يك دختر متأهل هستيم.
زن ميانسال هم در مقابل قاضي گفت: من به اين موضوع اقرار مي‌كنم به دليل اينكه مي‌خواهم با جادو و دعا شوهرم را مطيع خود كنم.
وي مدعي شد: شوهرش بايد از او فرمان بگيرد و ما احتياجي به دادگاه نداريم من با يك سري جادو تمام مال او را تصاحب خواهم كرد و با دعايي استرس و ترس شوهرم را كم مي‌كنم و ارواح مرا در اين موضوع كمك خواهند كرد.

در پايان رسيدگي به اين پرونده قاضي با وجود پرونده پزشك و بيماري رواني و خرافاتي بودن زن، حكم طلاق كه از سوي مرد درخواست داده شده بود را صادر كرد؛ در ضمن مرد متعهد شد كه تمام مهريه و نفقه و اجرت‌المثل زن را تمام پرداخت كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.