آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

افغانها بزرگترين ارتش آوارگان جهان

آژانس آوارگان سازمان ملل متحد اعلام کرد هم اکنون آوارگان افغاني بزرگترين گروه از پناهجويان خارجي را در کشورهاي توسعه يافته شامل مي شوند.

به گزارش خبرگزاري مهر، راديو سازمان ملل متحد به نقل از گزارش ساليانه آژانس آوارگان اين سازمان اعلام کرد که تعداد  پناهجوياني که از کشورهاي غربي به ويژه 27 کشور اروپا و آمريکاي شمالي درخواست پناهندگي کرده اند در سال 2009 ثابت بوده است.

بر اساس اين گزارش، 377 هزار و 200 درخواست پناهندگي در سال 2009 ارائه شده که تنها 100 مورد نسبت به سال 2008 بيشتر بوده است.

کميسيونر عالي سازمان ملل متحد اعلام کرد که 44 درصد از پناهجويان در سال 2009 افغاني بوده اند و شهروندان عراقي با 24 هزار درخواست، رتبه دوم را به خود اختصاص داده اند.

همچنين بر اساس اين اعلام، 22 هزار و 600 سوماليايي نيز در سال 2009 درخواست پناهندگي کرده اند که پس از افغانستان و عراق رتبه سوم را در اختيار دارند.

"مليسا فلمينگ" سخنگوي آژانس مي گويد: ما مي دانيم که خشونتهاي جاري در افغانستان شهروندان اين کشور را مجبور به ترک خانه هايشان مي کند و علاوه بر اينکه 1.7 ميليون نفر از آنها در پاکستان و يک ميليون نفر در ايران ثبت شده اند گروه عظيمي از آنها در حال سرازير شدن به کشورهاي غني تر هستند.

همچنين بر اساس اين گزارش، تقريباً نيمي از پناهجويان از آسيا و خاورميانه هستند در حالي که تنها 29 درصد از درخواستها از آفريقاست.

ايالات متحده، فرانسه، کانادا، و انگليس به ترتيب مهمترين مقاصد براي پناهجويان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.