توئیت وزیر جوان به زبان انگلیسی در حمایت از ظریف

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری در واکنش به تحریم محمد جواد ظریف از سوی وزارت خزانه داری آمریکا در توئیتر خود نوشت: ما به تحریمها اهمیت نمیدهیم. ما حامی یکدیگریم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خوب فارسی بنویس وزیر مملکت فارس
درست می فرمایید شما حامی همدیگر هستید ولی مردم را هیچ می انگارید نمونه اش، پرواز تهران جهرم که مردم ذا با در دست داشتن بلیط، قال گذاشتید و با آنتن دهی تلفن و اینترنت در روستای شمال برای همخون خودتان!!!!!!!
ملت بزرگ ایران همه دکتر ظریف هستند.!
توییت دیگر میتواند این باشد: تحریم "صدای یک ملت" صدای "مجسمه ازادی"؛نماد دروغین ازادی بیان در امریکا را هم در اورد
اینم دنبال پسته با این انگلیسی ضعیفش
حامی باشید. چرا اون وقتا که ما میگفتیم تحریم هارو اهمیت نمیدیم امثال شما سینه چاک میکردن؟ نتیجه مذاکرات این شد که وزیر مربوطه هم تحریم شد!!!!
در ضمن وقتی میگفتیم تحریم ها تاثیری نداره یعنی تاثیری توو ارادمون نداره. نه تاثیر اقتصادی... حالا نوش جانتون. حامی یکدیگر باشید.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.