آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

راهکار پلیس درباره دریافت پیامک ناظر اشتباه

رئیس پلیس پایتخت گفت: رانندگانی که پیامکی به اشتباه با کد تخلف طرح ناظر دریافت کرده اند می توانند به پلیس امنیت اخلاقی واحد رسیدگی به اعتراضات مراجعه کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت در حاشیه مراسم بزرگداشت روز خبرنگار که در ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: اگر برای فردی پیامکی به اشتباه با کد تخلف طرح ناظر ارسال شده است آن فرد می تواند به پلیس امنیت اخلاقی واحد رسیدگی به اعتراضات مراجعه کند.

وی افزود: ما برای بررسی همین مشکلات واحد رسیدگی به اعتراضات را در واحد پلیس امنیت اخلاقی فعال کردیم.

وی افزود: به محض اینکه فردی به این واحد مراجعه کند یک فرم مبنی بر فرم اعتراض به او داده می شود و آن فرد باید اعتراض خود را به صورت مکتوب بنویسد و تحویل دهد تا به مشکل او رسیدگی شود.

وی افزود: واحد ۱۹۷ به این اعتراضات رسیدگی می کند و در کوتاه ترین مدت زمان پاسخ آن اعتراض را می دهد.

وی افزود: در مدتی که فردی برای اعتراض به SMS طرح ناظر به این واحد مراجعه کرده است تا زمانی که جوابش داده شود خودروی او توقیف نمی شود.

وی درپایان از مردم خواهش کرد اگر می خواهند از ماموری شکایت کنند و یا اینکه قصد تقدیر از ماموری را دارند با شماره ۱۹۷ که هزینه ای هم ندارد تماس بگیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۲۱ ۱۸:۴۸

به خاظر اشتباه پلیس طرف باید از وقت کارهای دیگه بزنه به پلیس مراجعه کنه
مگه ملت بیکارند که تاوان اشتباه پلیس رو بدهند؟

حسین۱۳۹۸/۰۵/۲۱ ۱۲:۳۶

سرگرمی خوبیه . دوستان هی برامون پیامک میفرستن هی ما میریم اعتراض میکنیم . یک چند نفر هم مامور رسیدگی هستن . اشتغال زایی هم میشه .

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۲۱ ۱۱:۵۰

بروکراسی و بزرگ شدن تشکیلات اداری به خاطر یک طرح
ابتدا واحد صدور حکم برای دریافت کنندگان پیامک سپس واحد اعتراض و شکایات و بعد ...

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۲۱ ۱۱:۲۸

مگه مردم بی کارن که بیفتن دنبال پیامک شما !!! حالا اشتباه هم باشه ... آقا دزده هم راست راست داره توو خیابون راه میره

ناصر۱۳۹۸/۰۵/۲۱ ۱۰:۵۰

سلام . پلیس چه قدر زحمت کشیده واقعا . آنها اشتباه کنند ، عوض عذرخواهی ، مردم مجبور شوند در این شهر بزرگ با این ترافیک به یک محل مراجعه کنند و . . در آخر هم آیا اشتباه را قبول کنند یا نه . که معمولا هم همیشه مردم بدهکارند .

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۲۱ ۱۰:۱۴

سرگرمی خوبی برای مردم ایجاد کردن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.