آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
4بازدید

اتحادیه عرب خواستار توقف تجاوز علیه مسجد الاقصی

اتحادیه عرب تأکید کرد که جامعه بین الملل باید به مسئولیت‌های خود در زمینه توقف تجاوزات علیه مسجد الاقصی، تأمین حمایت بین‌المللی از فلسطینیان، تلاش برای پایان اشغالگری در سرزمین فلسطین و اجرای قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی عمل کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این اتحادیه اعلام کرد که جامعه جهانی باید جلوی ادامه تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی و نقض قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی توسط این رژیم را بگیرد.

اتحادیه عرب تأکید کرد که سکوت جامعه جهانی در برابر نقض قوانین بین‌المللی از سوی رژیم صهیونیستی موجب شده تا این رژیم با شدت بیشتری به جنایات خود علیه ملت فلسطین ادامه دهد و همچنان صلح و سازش در منطقه تعطیل بماند.

سعید ابو علی، مشاور دبیرکل اتحادیه عرب در امور فلسطین و اراضی اشغالی عربی در سالروز آتش زدن مسجد الاقصی، خاطرنشان کرد که این جنایت فجیع به شیوه‌های مختلف همچنان ادامه دارد و متوقف نشده است و رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات خود علیه مقدسات اسلامی فلسطین و حقوق ملت فلسطین و نقض صریح قوانین و قطعنامه‌های بین المللی ادامه می‌دهد.

ابو علی اشاره کرد که رژیم صهیونیستی همچنان به عملیات یهودی‌سازی قدس، توطئه‌ها و طرح‌های هدفمند خود علیه مقدسات اسلامی و مسیحی آن و در رأس آن مسجد مبارک الاقصی به طور روزانه ادامه می‌دهد و در تلاش برای تغییر وضعیت تاریخی و قانونی حاکم بر این مسجد، تقسیم زمانی و مکانی آن بین مسلمانان و یهودیان و یهودی‌سازی نهایی آن با حمایت همه‌جانبه و مشارکت مستقیم آمریکا است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۳۱ ۱۰:۲۶

باعث تاسف است که اتحادیه عرب در مورد فلسطین به بیانیه های آبکی اکتفا میکند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.