رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: خداحافظی اسطوره
4بازدید
۱۶۵

رئیس جمهور در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت ۱۱۰ هزار واحد مسکونی؛

اگر کسی بخواهد با «حسن روحانی» عکس بگیرد، باید همه تحریم‌ها را بردارد/به گفته واشنگتن نیست که ما بمب اتم بسازیم یا نسازیم/ما اهل مذاکره بوده و هستیم

رئیس جمهوری با بیان اینکه سیاست ما تعامل گسترده با جهان است، گفت: اگر کسی بخواهد با حسن روحانی عکس بگیرد، این کار امکان پذیر نیست، مگر آنکه روزی از تمام تحریم‌های ظالمانه دست بردارد و به حقوق ملت ایران احترام بگذارد.

اگر کسی بخواهد با «حسن روحانی» عکس بگیرد، باید همه تحریم‌ها را بردارد/به گفته واشنگتن نیست که ما بمب اتم بسازیم یا نسازیم/ما اهل مذاکره بوده و هستیم

رئیس جمهوری صبح امروز و در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت ۱۱۰ هزار واحد مسکونی با بیان اینکه سیاست ما تعامل گسترده با جهان است، ‌گفت:‌ «اگر کسی بخواهد با حسن روحانی عکس بگیرد، این کار امکان پذیر نیست، مگر آنکه روزی از تمام تحریم‌های ظالمانه دست بردارد و به حقوق ملت ایران احترام بگذارد». این در حالی است که رئیس جمهور روز گذشته و در همایش دستاوردهای دولت در توسعه زیرساخت‌های روستایی گفته بود: «اگر بدانم که به جلسه‌ای بروم و با کسی ملاقات کنم که در نتیجه، کشور آباد شده و مشکلات مردم حل می‌شود، دریغ نمی‌کنم؛ اصل منافع ملی ماست.» 

به گزارش «تابناک»؛ حجت السلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم آغاز ساخت مسکن در قالب طرح اقدام ملی تولید مسکن با بیان این که سیاست جمهوری اسلامی ایران و دولت دوازدهم، نسبت به روابط خارجی با دنیا تغییر نکرده است، اظهار داشت: ما از روز اول که ‌آمدیم، شعار ما تعامل سازنده با جهان بود. چهار سال دولت یازدهم را با همین شعار طی کردیم. در این دوسال گذشته دولت دوازدهم هم با همین شعار پیش رفتیم.

{$sepehr_code_918}

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در آغاز این دولت اعلام کردند که سیاست ما تعامل گسترده با جهان است. یعنی مقام معظم رهبری یک گام هم فراتر از گام دولت برداشته است. ما می گفتیم تعامل سازنده، ایشان گفتند تعامل گسترده و بر همین مبنا ما حرکت می کنیم. روحانی تصریح کرد:‌ ما خواهان تنش با دنیا نیستیم. ما خواهان امنیت منطقه و جهان و خواهان همکاری با همه کشورهای دوست و آماده همکاری هستیم. ما آماده ایم که با همه مقررات بین المللی در چارچوب امنیت و منافع ملی‌مان حرکت کنیم.

به این دلیل مسیری را انتخاب کردیم به نام توانمندتر کردن ایران و قدرت ملی. وی خاطرنشان کرد:‌ هرچه قدرت ملی ما افزایش پیدا کند، ‌امید دشمنان به توطئه علیه ایران کاهش پیدا می‌کند و هرچه قدرت ما خدای ناکرده فرسوده شود، دشمنان امید و طمع بیشتری نسبت به کشور ما خواهند داشت. اصل برای ما امنیت ملی، منافع ملی و پیمودن آرمان های انقلاب است. لازم باشد با کسی حرف می‌زنیم، لازم باشد در جایی بایستیم دفاع کنیم، دفاع می کنیم. اگر کسی بخواهد به ما زور بگوید برابر زورگو می ایستیم. اما هدف نهایی ما عظمت، سرافرازی و قدرت ایران است. رئیس دولت تدبیر و امید گفت: ما اگر کشور توانمندی از لحاظ دفاعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاست داخلی و خارجی باشیم، کسی نمی‌تواند ما را شکست دهد؛ این اساس منطق ماست.

منطق ما عوض نمی شود و با همین منطق ما حرکت می کنیم. وی یادآور شد: آنچه هم در هفته‌های اخیر در رابطه با مذاکره با جهان انجام دادیم و امروز انجام می دهیم، بر همین مبنا استوار هست؛ قدرت ایران احقاق حقوق مردم و ایستادگی برابر بدخواهان برای دستیابی به آرمان‌های بلند نظام جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی است.

روحانی اظهار داشت: ​​​یکی از قدرت های ما، قدرت دیپلماسی و سیاسی است. ما با دیگران صحبت و مذاکره می کنیم تا منافع مردم و حقوق مردم را تأمین کنیم. اما آنهایی که تحریم را بر مردم ما روا داشتند و اقدام به تروریسم اقتصادی کردند هر گونه تحول در رفتار ما با آنها از توبه آنها آغاز می شود که بارها این را گفتم. وی افزود: آنها باید به تعهداتشان برگردند؛ باید راه و مسیر خطایی که انتخاب کردند عوض و در خدمت امنیت و منافع جهان حرکت کنند. با احترام و تکریم متقابل انقلاب ما را به رسمیت بشناسند، نظام و حقوق ملت ما را به رسمیت بشناسند و از خطاهایشان برگردند.

رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: در رابطه ایران با آمریکا بدون این که آنها از تحریم ها دست بردارند و روی مسیر غلطی که انتخاب کرده خط بکشند، شاهد هیچ تحول مثبتی نخواهیم بود.

روحانی اظهار داشت: تحولات مثبت، ‌کلیدش در اختیار واشنگتن است. اگر آنها می خواهند در منطقه بزرگ ما از امنیت بیشتر برخوردار باشند و آن طور که ادعا می‌کنند می خواهند با کشورهای منطقه ما روابط بهتری داشته باشند و آن طور که ادعا می‌کنند، می‌گویند از ایران هیچ چیز نمی خواهیم جز آن که ایران بمب اتم نسازد - که این به گفته آنها نیست که ما بمب اتم بسازیم یا نسازیم- ما بمب اتم نمی‌سازیم چه شما بگویید و چه شما نگویید.

رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: چه شما بگویید واجب است بمب اتم بسازید چه بگویید نباید بسازید که هیچ تاثیری ندارد. چرا که اراده و دکترین نظامی ما برپایه سلاح های متعارف است. ما دنبال سلاح های کشتار جمعی چه هسته ای و چه شیمیایی و چه میکروبی نرفته و نمی رویم.

وی تأکید کرد: نه به خاطر حرف شما، نه به خاطر اخم شما و نه به خاطر تشر شما، بلکه به دلیل اعتقاد و اخلاق و تصمیم امنیت ملی کشورمان و به خاطر فتوای رهبری خودمان این کار را نمی کنیم. اگر راست می گویید نگرانی شما فقط این است، این نگرانی برطرف شده است، پس اولین قدم را بردارید. بدون این قدم این قفل باز نخواهد شد. قدم آن است که از تحریم برگردید. تمام تحریم های علیه ملت ایران که غیرقانونی و ظالمانه و غلط بوده است، باید بگردد.

روحانی اظهار داشت: اگر همه تحریم ها را برداشتید برابر ملت ایران سر تعظیم فرود آوردید آن وقت شرایط،‌ شرایط دیگری است. دولت دوازدهم بر مبنای منافع ملی خود حرکت و اقدام می کند. ما که مرد مذاکره بودیم و همه دنیا این موضوع را قبول دارند و اهل مذاکره بودیم و هستیم.

اگر کسی بخواهد با «حسن روحانی» عکس بگیرد، باید از تمام تحریم‌های ظالمانه دست بردارد

به جای عکس گرفتن، دنبال حل مشکلات هستیم 

روحانی بیان کرد: دو سال با شش قدرت جهانی مذاکره کردیم. الان هم تقریبا مداوم با آن پنج قدرت دیگر یعنی ۱+۴ مذاکره می کنیم. راه ما روشن است. اگر آنها به تعهداتشان برگردند، ما هم برمی گردیم و به تعهداتمان عمل می کنیم. ما راه خود را ادامه می دهیم و به دنبال حل مشکلات و مسائل از راه معقول هستیم، اما دنبال عکس نیستیم.

وی تأکید کرد: این که کسی بخواهد با حسن روحانی عکس بگیرد، امکان پذیر نیست. البته فتوشاپ آن امکان پذیر است ولی واقعی آن امکان پذیر نیست، مگر آن که یک روزی از تمام تحریم های ظالمانه خود دست بردارند و به حقوق ملت ایران احترام بگذارند، آن وقت شرایط جدیدی است و می شود درباره آن فکر کرد و براساس منافع ملی ما خود حرکت می‌کنیم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۱۱ ۱۳:۳۹

داره از هنرپیشه ها هم جلوتر میره

نااشنا۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۲:۵۴

مذاکره خوب است اما پیش شرط برگشت به برجام ولغو تمام تحریم ها ووقتی کاملا عملی شد مذاکره توسط ولایت که پشتیبانی همه جناع دارد انجام تا برای بعضی از جناح ها دستاویز برای کوبیدن هم ورای جمع کردن نشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۱۵

مکرون که به روحانی زنگ میزنه که ظریف اگر لیوان آب دستشه زمین بزاره بیاد فرانسه . روحانی و دیگران مسولان سریعاد دوپا هم قرض کرو و روانه پاریس شد و دست از پا درازتر برگشت

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۰:۰۶

ما باید در ابتدا بچه هایمان را از دل شیطان بکشیم بیرون و سپس مذاکره کنیم چون اگر اول مذاکره کنیم نمیتوانیم بکشیم بیرون...

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۹:۲۹

میگه کلید مذاکره در دست ترامپه بابا یکی نیست به این بابا بگه ترامپ کلید نداره دلبندم کلید در دست شماست

شهروند۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۸:۳۳

متاسفانه او با عکس و بدون عکس برنده قطعی خواهد بود

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۸:۳۲

اگر مذاکره را کنار بگذاریم واقعا دیوانه ایم و خودمان خودمان را داریم خفه میکنیم و فقر و فساد را افزایش میدیهیم. عجب دلواپسان لجبازی داریم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۷:۴۶

عجب دل خوشی داره رییس جمهور ما!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۵:۲۵

نفهمیدیم سخنان آقای روحانی را چگونه تفسیر کنیم؟! یکبار بخاطر منافع ملت حاضره با هر کسی مذاگره کنه!یکبار هم میگه محاله ترامپ بتونه با من عکس یادگاری بگیره! کاش امکان انتخاب رئیس جمهور سالم و سلامت وجود داشت!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۰:۵۳

آدم از بعضی سخنان مقامهای کشور خجالت میکشد آخه عکس گرفتن با ایشان به چه کار ترامپ میاید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۲۳:۰۱

دمت گرم تابناک جان کلی خندیدیم بازم ازاین جوکها بنویس

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۲۲:۵۳

بهتره تا قبل از انتخابات آمریکا بمب اتم رو بسازیم

سیاکو۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۲۱:۳۵

حاج آقا مساله کم ؟!میگم بپا دوباره تو ساخت این مسکن ها بجا ملات و سیمان دوباره کارتن دولا نکنن لای آجر ها بزارن. دوباره استکبار جهانی این کارش تکرار نکنه

هموطن۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۹:۱۹

اقای روحانی دیگه شعار منافع ملی بسه چهره تو برای داخل وخارج رو شد حنایت رنگی نداره برو ویلکن منافع ملت نباش

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۸:۰۳

این ترامپ دیوانه وار برای مذاکره له له می زنه چون دلار همینجوری داره بالاتر می رود و مردمش افتادن به فشار

ایرانی۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۷:۲۳

به نظر من رئیس جمهور باید با یک رفراندوم فوری از مردم در مورد برخی مسائل مورد اختلاف با آمریکا با پشتوانه رای مردم به مذاکره برود و زیر بار چیزی غیر از رای مردم نرود .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۵۵

پس چند روز قبل كه ميگفتي حاضري برا برداشتن فشار از مردم هر جا كه شدي بري و با هركي هم ملاقات كني!!!
بعد اينكه ترامپ بهت رو نداد خواستي كم نياري!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۴۱

چقدرررر کامنتا چرت !!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۴۱

مذاکره در راستای منافع ملی و باج ندادن درست و لازمه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۲۱

این وسط روسیه چی باید بگه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۰۵

میلیاردها دلار خسارت از جیب مردم نتیجه اینجور حرفهای مسوولانه

دانیال۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۵۵

همه این حرفها برای راضی کردن اکثریت ناراضی مردم برای شرکت در انتخابات هست.اما دیگه فکر نکنم کسی خام این حرفها بشه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۱۱ ۱۳:۴۲

متاسفانه مردم ما ظاهر بین تر از چیزی هستن که تو تصور میکنی دانیال جان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۳۹

به کوری چشم تو و امثال تو رای میدیم

آرش۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۳۸

از اکثریت نظر نده

اکبر۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۵۲

" ايران سال 1999 هجری شمسی "

اخبار ۲۰:۳۰

(خبر 1)
قيمت هر سکه طلا امروز در بازار با 15 ميليون تومان کاهش به يک ميليارد و چهل ميليون تومان رسيد.

(خبر 2)
مدیرعامل سایپا اعلام کرد :
نود و نهمين مدل پراید با نام پراید XD-870-P-L Q آماده عرضه به بازار است که نسبت به مدل قبلي تحول زيادي داشته. طول آنتن آن 12 سانتي متر افزايش داشته و چراغ ترمز آن هم پررنگتر شده است و فقط 195 ميليون تومان گران تر است.

(خبر 3)
وام ازدواج با رشد چشم گیری از 3 میلیون به سه و نیم میلیون تومان افزایش یافت.

(خبر 4)
آقای محمدحسین ظریف (نبیره محمدجواد ظریف) با خانم سلینا اشتون (نبیره کاترین اشتون) برای هفت هزارمین بار دیدار کردند، دو طرف، فضای مذاکرات را خوب توصیف کردند. قرار است در آینده مذاکرات نهایی صورت گیرد..

(خبر۵)
یارانه واریزی دی ماه سال 1999 با مبلغ چهل وپنج هزار و پانصد تومان امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد!

امین۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۴۸

به نظرم حسن جون دچار حواس پرتی شده یک روز میگه بخاطر مردم و منافع ملی حاضرم با هرکسی ملاقات کنم و فرداش میگه حتی عکس هم نمیگیرم

حسین۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۲۹

حسن جان !

پیام شما به گوش ترامپ رسید !!
سکوت بهترین حرکت است در وضعیت فعلی
منتظر بشید ببینید داداش ترامپ چه حرکتی میکنه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۱۰

مذاکره با اعنماد فرق میکنه . مشکل اینکه مردم تفاوت اینا رو نمیدونن . قطعا مذاکره در راستای منافع ملی و امتیازگیری خوبه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۴۰

مثل مذاکره برجام که اونقدر امتیاز گرفتیم!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۰۰

گذاشت شرط برداشتن تحریمها برای مذاکره با رد مذاکره فرقی ندارد
عدم مذاکره خواست تندروها در امریکاست

بهرام۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۵۹

اقا با قدرت و اعتماد به نفس ۸۰ م ایرانی برید جلو حرف اینو اونو گوش نکنید مذاکره بهتره از هر راه و روش دیگه است نه قهر کردن نه تهدید نه به حرفای اونا که بگن این امتیاز را میدیم ووووو مذاکره درست و با منطق قطعا جواب میده تازه اگه مشگل را حل نکنه حداقل اینه که دنیا میفهمه ما اهل منطق هستیم برای خود شخشیت داریم نه مثل بعضی کشور ها که فقط برای دوشیدن هستن

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۵۳

تو که اختیارت دست خودت نیست غلط میکنی زر میزنی مردک بی عرضه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۳۹

نفست طلا

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۴۷

فرانسوی ها ایران را در دامی بزرگتر از پروتکل الحاقی میخواهند بیاندازند و کلی برنامه برای بعد از ۲۰۲۵ میلادی دارند.
ایران تا یک جهش هسته ای نکند مذاکره سم و از دست دادن منافع ملی است.
فرانسوی ها سردمدار رسمیت بخشیدن به بیرون امدن ترامپ از برجام بودند و تمام شرکتهایشان سریع تر از همه ایران را ترک کردند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۴۶

تورو خدا بلند شید عکستو بگیرید مردیم از فشار اقتصادی

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۲۱

به فکر و بخاطر آسایش و آرامش و کشور و ایران و......قرار مذاکره باشه یا احساس خطر ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۱۹

مذاکره با شیطان بزرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۱۹

یکدنیا خسارت جانی ، انسانی،اجتماعی، روحی ، روانی ، اقتصادی و....و....و....و....و.... میلیارد میلیارد میلیارد دلار خسارت مالی ................ حالا مذاکره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عباس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۱۵

هم سخنان دیروز و هم سخنان امروز جناب آقای روحانی صحیح بود و حتی صحبت دیروز ایشان وظیفه هر ریاست جمهوری میباشد و همینطور که رئیس جمهور فرمودند به شرطی که جلسه به نفع کشور باشد و ایشان و ملت ایران به خوبی میدانند که جلسه با ترامپ به هیچ وجه به نفع ملت ایران نیست.

محمد شریفی۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۱۴

من تحریمهایی رو که برای شما وضع کردم از همین الان برمیدارم....کی میایی با هم عکس بگیریم؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۱۰

مگررهبری صراحتا نگفتند که باامریکامذاکره نمیکنیم؟ مگررهبری نگفتند که مذاکره باامریکاسم است ومذاکره بادولت فعلی امریکاسم مضاعف است ؟! پس چطور امروز روحانی صحبت ازمذاکره باترامپ میکند؟ چگونه است که ظریف سراسیمه برای دیدارباترامپ به فرانسه میرود ولی ترامپ نپذیرفت با اوملاقات کند؟!!! همین امروز بازهم ترامپ ایران را سردسته تروریست ها خواند چرا اجازه میدهید اینگونه ملت ایران راتحقیرکنند !؟

رضا۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۵۹

جناب آقای روحانی: دقیقاً مثل همون موقع که قرار بود همه تحریم ها بالمره و دفعتاً در روز امضای برجام برداشته شد...علی برکت الله

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۵۸

الحق که تدارکاتی بهترینه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۵۲

عجب قدرتی داره دولت سایه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۹

از این بابت وجدانم خیلی راحته جناب روحانی که بهت رای ندادم مگرنه منم باید روزقیامت پاسخگو ملت میبودم.

هموطن۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۳۸

منم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۶:۲۰

منم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۳۱

منم

محمد محمدی۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۶

از اینکه دل مردم ایران را شاد کردیم سپاسگزارم. ولی حرف منطقی زدی. خودت میدونی که ترامپ اهل امتیاز دادن نیست. فقط میگیره. فردا هم باهات عکس میگیره میگه این حسن و جواد و رفقا خیلی خوبند. . عجب جنتلمنیه این مستر ظریف. بنده خدا چند شخصیتیه! ممکنه جو گیر هم بشه یه دفعه مسلمون شه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۴

مسئولین می‌گویند که بمب اتمی نمی‌خواهند؛ این حرف خوبی است.کلاً سلاح‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است و همه جهان باید آن را کنار بگذارند.ولی با این حال مسئولین نمی‌گویند این حجم از ظرفیت‌های هسته‌ای و غنی‌سازی را برای چه چیزی می‌خواهند و چرا علی‌رغم تحریم‌ها و فشارها حاضر به کوتاه آمدن نیستند.
برای مثال، ما فرض می‌کنیم فردی در حال ذخیره کردن حجم بسیار زیادی از بنزین است؛ وقتی از او سؤال می‌شود چرا این‌قدر بنزین در خانه‌ات ذخیره کرده‌ای؟می‌گوید به خاطر اینکه اتومبیلم به بنزین نیاز دارد! این در حالی است که آن فرد هیچ اتومبیلی ندارد! حتی اگر هم اتومبیل داشته باشد، این حجم از بنزین چندین برابر نیازش هست.پس این همه بنزین را برای چه می‌خواهد؟
قاعدتاً یا می‌خواهد جایی را آتش بزند و یا آن را قاچاق کند.منطق این را می‌گوید و هیچکسی حرف آن فرد را قبول نخواهد کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۴۹

ظرفیت هسته ای و غنی سازی صدها کاربرد غیر نظامی و صلح آمیز داره. مثلا غنی سازی20درصد که دانشمندای ایرانی بهش دست پیدا کردن و چندتاشون جونشون و بر سر پیشرفت هسته ای گذاشتن و دولت با مذاکرات قبلی براحتی اونو به باد داد، یکی از کاربردهاش درمان سرطانهای صعب العلاج هست

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۳۱

شما کاملا غیر علمی صحبت می کنید . ما به کلی آب شیرین کن نیاز داریم کنار خلیج فارس که در آینده با گرم تر شدن زمین از تشنگی نمیریم ستون اصلی راکتور های هسته ای هستش البته این فقط یه مورد هست که این ها فعلا خراب کردن.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۴:۲۴

بمب اتم کجاش بده؟؟اگر بده برای همه بده...اگر برای اونا خوبه پس ما هم بسازیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۱

رییس‌جمهور کاره ای نیست
حتی رییس جمهوری موافق مانند احمدی‌نژاد
ما سال ۱۴۰۰ دیگر رای به هیچ رییس جمهوری نخواهم داد
(البته من )

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۵:۲۸

اصلا معلوم نیست به روحانی رای داده بودی. بدجور میسویزیی مگه نه؟ خخخخ

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۰

حالا شما برو مذاکره کن عکس ننداز!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۸:۵۰

روز قبل گفت هر کاری لازم باشه انجام میدم حتی عکس یادگاری

كوروش۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۳۹

مذاكره خيلي هم خوبه اما چون هدف ترامپ از مذاكره فقط جمع كردن راي است و هيچ كمكي به تحريم ها نخواهد كرد و فقط بنفع ترامپ براي انتخاب مجدد كمك خواهد بود

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۳۳

سیاست ترامپ تحریم و مذاکره بصورت همزمان است همان سیاستی که در رابطه با کره شمالی درحال اجرا است

حسنی۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۲۹

مطمئن باشید که ترامپ فقط نیاز به یک نمایش یک یا دو جلسه ای با روحانی و گرفتن عکس دارد و نتیجه ای که عاید روحانی می شود این است که ترامپ خواهد گفت که روحانی و یا ظریف افراد فوق العاده ای هستند. همین و بس و دیگر کارزار انتخاباتی خود را با این برگ برنده پیش خواهد برد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۲۴

پیش به سوی نرمش قهرمانانه! جام زهررا آماده کنید!

ابوالفضل۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۳:۰۶

از شما درخواست می کنیم با افرادی (نیمی از مردم کشور)که تا کمر توی سطل های زباله خم می شوند عکس بگیر،تا حداقل خوشحال بشیم که رئیس جمهورمان آنها را هم می بیند.یا حداقل با کارگران مستاصل هپکو ملاقات کن تا اطلاعات چهره شناسی شما کامل شود.ما امید تدبیر داریم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.