ممنوع الخروجی پگاه آهنگرانی به دلیل اتهام امنیتی

کد خبر: ۹۲۰۶۸۵
|
۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹ 28 August 2019
|
5875 بازدید

دادستان تهران درباره آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن، بازداشت پگاه آهنگرانی و دختر سرلشکر صالحی توضیحاتی داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی القاصی دادستان عمومی و انقلاب تهران در پاسخ به سوالی درباره بازداشت پورمختار نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی و آزادی او با وثیقه در جمع خبرنگاران گفت: بازداشت و آزادی آقای پورمختار با قید وثیقه صحت ندارد.

او درباره زمان ارسال پرونده سکه ثامن به دادگاه گفت: اقدامات خوبی در جهت استیفای حقوق مالباختگان انجام شده و بخشی از اموال شکات در مرحله تحقیقات که توقیف شده و بخشی نقد و بخشی غیرمنقول بود، با عنایت ویژه مقام معظم رهبری برای تسریع در پرداخت و استیفای حقوق مالباختگان و پیگیری های رئیس قوه قضاییه وجوه نقد بین شکات پرداخت شد. تمام طلبکاران حدود یک سوم از بدهی خود را دریافت کردند و تشریفات لازم برای مزایده و فروش بخشی از اموال غیرمنقول در حال انجام است.

القاصی تصریح کرد: با دادسرای مربوطه صحبت کردیم تا این کار با سرعت بیشتری انجام شود تا بتوانیم بخش دیگری از پول طلبکاران را پرداخت کنیم.

او افزود: تحقیقات درباره پرونده سکه ثامن در خصوص دو اتهام اعم از کلاهبرداری مشدده و پولشویی کامل و قرار مجرمیت و کیفرخواست آن صادر شده و در حال تنظیم و تایپ است و پیش بینی می کنیم پرونده در اواسط هفته آینده به دادگاه ارسال شود.

دادستان تهران درباره ارسال پرونده سکه ثامن به دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی تصریح کرد: ارسال پرونده سکه ثامن به دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی در حال بررسی است و اگر اتهام متهمان مشمول اخلال در نظام اقتصادی شود، به دادگاه ویژه ارسال می شود.

القاصی گفت: این بخش از پرونده مفتوح است، اما در حال حاضر پرونده را با دو اتهام کلاهبرداری مشدده و پولشویی هفته آینده به دادگاه ارسال می کنیم.

او درباره ممنوع الخروجی پگاه آهنگرانی بازیگر سینما از کشور افزود: پگاه آهنگرانی بازیگر سینما به دلایل اتهام امنیتی و جرم عمومی ممنوع الخروج شده است.

القاصی درباره آخرین وضعیت پرونده مهناز افشار گفت: مهناز افشار خارج از کشور است و چند شاکی دارد.

دادستان تهران تصریح کرد: پرونده او بر اساس شکایت شکات مفتوح و در حال رسیدگی است و هنوز تصمیمی در مورد ان گرفته نشده است.

او درباره آخرین وضعیت پرونده هفت تپه گفت: این پرونده آخرین مرحله تحقیقاتش را طی می‌کند و یکی از متهمان اصلی پرونده را طی چند روز گذشته احضار کردیم.

دادستان تهران تصریح کرد: تحقیقات در خصوص این متهم در حال انجام است و متهم با قرار بازداشت موقت تحت نظر است و بعد از تکمیل تحقیقات پرونده به دادگاه برای صدور حکم ارسال می‌شود و اکنون این پرونده در دادسرای تهران در حال بررسی است.

القاصی درباره بازداشت فاطمه صالحی دختر سرلشگر صالحی گفت: این خبر صحت ندارد و بررسی کردیم این فرد در سیستم قضایی ما پرونده‌ای ندارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟