آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
5بازدید

قیمت نفت خام برنت ۱۸ درصد افزایش یافت

علیرغم مجوز ترامپ برای استفاده از ذخایر نفت آمریکا برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت، برخی منابع از افزایش 18 درصدی قیمت نفت خام برنت در معاملات روز دوشنبه خبر داده‌اند.

به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز گزارش داد که قیمت معاملات آتی نفت خام برنت در بازار سنگاپوز در آغاز معاملات روز دوشنبه با 18 درصد افزایش به 71 دلار و 95 سنت افزایش یافته است.

قیمت نفت خام برنت طی روزهای گذشته حدود 60 دلار بوده است.

شبکه سی ان بی سی نیز گزارش داد که قیمت نفت «وست تگزاس اینترمدیت»(WTI) نیز 14 درصد افزایش یافته است. 

رویترز علت این افزایش ناگهانی را حملات پهپادی نیروهای انصارالله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی خوانده است و نوشته است که در نتیجه این حملات 5 درصد عرضه نفت به بازارهای جهانی کاهش یافته است. 

منابع سعودی روز گذشته در اختلال گسترده در روند تولید نفت و گاز طبیعی این کشور خبر داده بودند. 

علیرغم آنکه آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش خود اعلام کرده است که عرضه نفت به بازار جهانی به میزان کافی در حال انجام است و سعودی‌ها ادعا کرده‌اند که می‌توانند عرضه نفت را مجددا در مدت زمان کوتاهی افزایش دهند اما حمله یمنی‌ها به تاسیسات البقیق می‌تواند باعث افزایش قیمت جهانی نفت شود.

بخشی از پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که ممکن است در پی حمله به تاسیسات فرآوری نفت البقیق قیمت نفت حتی سه رقمی شود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.