پمپئو نشست ضدایرانی تشکیل خواهد داد

کد خبر: ۹۲۵۰۴۱
|
۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶ 21 September 2019
|
6315 بازدید
در ادامه سیاست‌های ایران‌هراسانه آمریکا علیه کشورمان، یک مقام آمریکایی گفته است که وزیر امور خارجه این کشور، با کشور‌های شورای همکاری خلیح فارس و اردن نشستی درباره ایران خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری اردوپوینت، یک مقام ارشد دولت ترامپ، روز جمعه گفت که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا طی نشست مجمع عمومی سازمان ملل که هفته آینده برگزار خواهد شد، نشستی با حضور کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و عمان با محوریت آن‌چه پاسخی مناسب به «خشونت محرک» ایران خوانده شده است، تشکیل خواهد داد.

این مقام آمریکایی دراین باره گفت: نگرانی عمده ما درباره خشونت محرک ایران قرار است موضوع این کنفرانس باشد و ما برای رایزنی درباره پاسخی جمعی با طیف گسترده‌ای از شرکا و متحدانمان، از این فرصت استقبال می‌کنیم. وزیر امور خارجه [پمپئو]با شرکای اتحاد راهبردی خاورمیانه که همان شورای همکاری خلیج فارس است و همچنین با حضور کشور اردن، نشستی برگزار خواهد کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت