آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

قاسمي تاكيد كرد:

قايقران يكي از نمادهاي پهلواني است

مراسم دوازدهمين سالگرد مرحوم سيروس قايقران و فرزندنش راستين با گلباران مزار آنها و با حضور جامعه ورزش، هم تيمي‌ها و مسئولان ورزش استان در كليور انزلي برگزار شد.

معاون ارتباطات، آموزش و امور فرهنگي سازمان تربيت بدني گفت: مرحوم سيروس قايقران نماد پهلواني ورزش كشور است و بايد اين قبيل نمادهاي ورزش را به ساير حوزه‌ها معرفي كرد.

به گزارش ايسنا، حميد قاسمي در همايش بزرگداشت مرحوم سيروس قايقران كاپيتان اسبق تيم ملي ايران در جمع مسئولان و علاقه‌مندان به ورزش اين شهرستان انزلي اظهار داشت: پهلواني در فرهنگ ايراني اسلامي يك ويژگي است كه در فرهنگ‌هاي دنيا كمتر ديده مي‌شود.

قاسمي ادامه داد: در دنيا بحث بازي جوانمردانه زياد ديده مي‌شود، يعني هم حق خودت را حفظ كن و هم به حقوق ديگران احترام بگذار.

معاون ارتباطات، آموزش و امور فرهنگي سازمان تربيت بدني با اشاره به قهرمانان ورزشي كه يادشان به مرور كمرنگ شده است، اظهار داشت: با مرور در تاريخ خودمان مي‌بينيم كه در حوزه قهرماني، مقام‌هاي بسياري داشته‌ايم كه پس از چند سال يادشان كمرنگ و جزو صفحات تاريخ شده و نام و خاطره‌اي از آنها نيست ولي در بين اين نام‌ها كساني هستند كه ياد و خاطره آنها ماندگار مي‌ماند.

وي با اشاره به زنده بودن نام سيروس قايقران خاطرنشان كرد: وقتي در سالگرد قايقران يادي از آن مي‌شود، اين شور و نشاط تنها براي مردم گيلان نيست، بلكه در سراسر ايران خاطرات و يادهاي بسياري از او زنده است.

قاسمي افزود: نوع رفتار و چهره قايقران و مهارت وي در صحنه‌هاي فوتبال به خوبي در ذهن همه تكرار مي‌شود و مرحوم قايقران يكي از نمادهاي پهلواني است. تنها پهلوانان چنين خصوصياتي دارند و مرحوم قايقران يك الگو و قهرمان است.

قاسمي افزود: اگر شرايط پس از مرگ را درك كنيم از سيروس قايقران درس خواهيم گرفت و در مسير توسعه كشور از آن استفاده مي‌كنيم.: بايد سيروس قايقران را به عنوان يك نماد در عرصه ورزش حفظ كرده و به ديگر عرصه‌ها معرفي كنيم.

قاسمي همچنين گيلان و انزلي را خاستگاه ورزشكاران بزرگ ناميد و افزود: در تمام دنيا براي حفظ توجه و علاقه در بين تماشاگران يك تيم هزينه مي‌كنند، اما علاقمندان به تيم ملوان بندرانزلي سرمايه‌هاي بزرگي هستند كه بايد آنها را حفظ كرد.

مراسم دوازدهمين سالگرد مرحوم سيروس قايقران و فرزندنش راستين با گلباران مزار آنها و با حضور جامعه ورزش، هم تيمي‌ها و مسئولان ورزش استان در كليور انزلي برگزار شد.

400 ورزشكار نوجوان و جوان نيز با پوشيدن پيراهن شماره 9 كه نام قايقران بر آن هك شده بود مزار كاپيتان فقيد تيم ملي فوتبال ايران را گلباران كردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.