آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
0بازدید
۰

شناسایی و بازداشت کلاهبرداران سایبری درباره اربعین

معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: کلاهبرداران به بهانه تسهیل در صدور روادید و سایر موارد اقدام به دریافت پول و مبالغ هنگفت از هموطنان می‌کنند.

به گزارش «تابناک»، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره بررسی پرونده‌های مربوط به اربعین در استان‌های کشور، گفت: کلاهبرداران اتاق مانیتورینگ جامعی دارند، به بررسی موضوعات روز جامعه می‌پردازند و در پی اقدام مقاصد کلاهبردارانه در خصوص مسائل روز جامعه هستند.

وی افزود: مجرمان با راه‌اندازی آژانس‌های مسافرتی غیرقانونی اقدام به ارائه خدمات در زمینه خریداری بلیت‌های هواپیما و قطار و ایجاد تور‌های زیارتی به کشور عراق می‌کنند که هیچ کدام از این موارد وجود خارجی ندارند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: کلاهبرداران با این ترفند و به بهانه تسهیل در صدور روادید و سایر موارد اقدام به دریافت پول و مبالغ از هموطنان می‌کنند.

سرهنگ پاشایی گفت: در رابطه با پرونده اربعین چندین مورد مسدودی سایت و کانال مجرمانه در فضای مجازی آن هم در تهران و شهرستان‌های کشور داشتیم و افرادی نیز در این زمینه دستگیر شدند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خطاب به هموطنان توصیه کرد: زوار اربعین نیاز‌های مورد نظر خود را از سایت‌های معتبر و شناخته شده تأمین کنند و پرداخت پول و دریافت خدمات را همزمان کنند تا در معرض کلاهبرداری قرار نگیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.