آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
5بازدید

لغو محدودیت‌های ارتباطی کشمیر پس از دو ماه

هند پس از گذشت دو ماه از محدودیت‌های ارتباطی در کشمیر، اعلام کرد که این محدودیت‌ها در روز دوشنبه لغو خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، هند روز شنبه (امروز) اعلام کرد که پس از گذشت دو ماه از اعمال محدودیت‌های ارتباطی در منطقه هیمالیایی هند، خدمات ارتباطی تلفن همراه در روز دوشنبه در کشمیر به حالت اول خود بازمی‌گردد.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، «روهیت کانسال» سخنگوی دولت جامو و کشمیر گفت که تمام خطوط تلفن‌های همراه روز ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) از ساعت ۱۲ ظهر برقرار خواهد شد.

وی روز شنبه (امروز) به مطبوعات گفت که این اقدام در ۱۰ منطقه از کشمیر اعمال می‌شود.

به دنبال افزایش تنش‌ها میان هند و پاکستان بر سر کشمیر، دهلی نو ماده ۳۷۰ قانون اساسی خود را که خودمختاری ایالت «جامو و کشمیر» و اختیارات ویژه آن را به رسمیت می‌شناسد، لغو کرد. این ماده قانونی، اختیارات حکمرانی را غیر از مسائل دفاعی، امور خارجی و ارتباطات منطقه‌ای به یک نهاد قانونگذاری محلی محول می‌کرد.

از دهه ۱۹۵۰ میلادی جامو و کشمیر که بر سر مناطقی از آن اختلاف‌های ارضی بین دهلی نو، اسلام آباد و پکن وجود دارد، ایالتی خودمختار بود و لغو این خودمختاری با واکنش تند پاکستان مواجه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.