آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
1بازدید

خسارت سیل به ۴۲ هزار کشاورز مازندرانی

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، مهدی رازجویان در جلسه شورای اداری شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه هیچ کمک و امداد غیبی برای بازسازی مناطق سیل زده به استان ارسال نشده است تصریح کرد: تلاش و پیگیری مسئولان و مردم استان سبب شد تا اقدامات بازسازی سیل مورد تقدیر قرار گیرد.

وی با اشاره به سهم برخورداری مازندران نسبت به استان‌های دیگر تصریح کرد: چرا باید جاده کیاکلا به بابل و برخی طرح‌های همرانی استان به طول کشد.

رازجویان یادآور شد: ما می‌توانیم با پیگیری و جدیت بیشتر امور را به سرانجام رسانیم و اگر کوهی از اعتبار داشته باشیم و عزم نداشته باشیم نمی‌توانیم مسائل را حل کنیم.

معاون استاندار مازندران از تخصیص ۱۵۸ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت سیل به زیرساخت‌ها خبر داد و گفت: این درحالی که ۷۰۰ میلیارد تومان سیل به زیرساخت‌ها خسارت زده است.

وی ادامه داد: با توجه به کمبود اعتبارات باید در اجرای پروژه‌ها اولویت بندی داشته باشیم و طرح‌های مهم را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۴۲ هزار کشاورز براثر سیل امسال دچار خسارت شدند گفت: ۳۸ هزار نفر در سامانه سجاد ثبت نام کردند و مابقی به دلیل کمبود وقت نتوانستند ثبت نام داشته باشند.

رازجویان با اظهار اینکه برای اولین بار دولت برای جبران خسارات کشاورزی به کشاورزان اعتبار درنظر گرفته است تصریح کرد: این اعتبار برای اولین بار توسط دولت مصوب شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.