آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

خسارات نجومی تصادفات رانندگی در کشور

رئیس اداره بررسی تصادفات رانندگی پلیس راهور ناج اعلام کرد که خسارت مالی ناشی از هر مجروح تصادفات رانندگی حدود ۲۵۰ میلیون تومان است.

سرهنگ تباشیر در گفتگو با ایسنا، در مورد خسارت‌های ناشی از وقوع تصادفات رانندگی گفت: به طورکلی اگر بخواهیم هزینه‌هایی را که از بدو تولد از سوی دولت و خانواده صرف رشد و آموزش یک فرد می‌شود بررسی کنیم به رقم میانگین بالای میلیارد‌ها تومان خواهیم رسید و به همین دلیل هم هست که می‌گوییم کشته شدن یک فرد در سوانح رانندگی هزینه‌های معنوی و مادی بسیار زیادی را به جوامع مختلف تحمیل می‌کند.

رئیس اداره بررسی تصادفات رانندگی پلیس راهور ناجا اضافه کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده در مجامع دانشگاهی ایران که در چندسال اخیر انجام شده است، هر نفر فوتی در سوانح ترافیکی حدود ۶۵۷ هزار دلار خسارت مادی بر جای می‌گذارد و البته میزان خسارت مادی سوانح رانندگی در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

وی در مورد خسارات ناشی از مجروح شدگان تصادفات رانندگی نیز گفت: هر نفر مجروح بازمانده از تصادفات رانندگی حدود ۲۵۰ میلیون تومان خسارت مالی برجا می‌گذارد.

تباشیر در مورد علت وقوع حوادث رانندگی نیز گفت: سه عامل انسان، خودرو و راه در وقوع تصادفات موثر است، اما لازم است که رانندگان توجه بیشتری در حین رانندگی داشته و ضمن رعایت قوانین و مقررات از رانندگی در حین خستگی و خواب آلودگی خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.