رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکشف لاشه یک نهنگ بزرگ در ساحل غربی کیش
6بازدید
۱۴۹

آغاز گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران از فردا با دستور رئیس جمهور؛

مهم ترین اقدام: گازدهی به سانتریفیوژها در فردو/مذاکرات پشت پرده ادامه دارد/دو ماه برای مذاکره فرصت داریم/طرف مقابل به تعهدات ژانویه دو سال پیش برگردد

رئیس جمهور: بنابراین ما بناچار گام چهارم را از فردا برخواهیم داشت، اما در دو ماه آینده باز فرصت مذاکره داریم و دوباره مذاکره خواهیم کرد. اگر راه حل درستی یافتیم که تحریم‌ها برداشته شود، به راحتی بتوانیم نفت خود را بفروشیم، از پول‌های موجود در بانک استفاده کنیم و سایر تحریم‌ها در بیمه و فلزات لغو شود، ما هم کاملا به شرایط گذشته برمی گردیم.

مهم ترین اقدام: گازدهی به سانتریفیوژها در فردو/مذاکرات پشت پرده ادامه دارد/دو ماه برای مذاکره فرصت داریم/طرف مقابل به تعهدات ژانویه دو سال پیش برگردد

رئیس جمهور از آغاز گام چهارم کاهش تعهدات هسته‌ای ایران خبر داد و گفت: از فردا به سانتریفیوژهای مستقر در فردو گاز تزریق می‌کنیم.

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، امروز سه شنبه در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری آزادی گفت: از فردا گام چهارم و جدید برمی‌داریم؛ البته پیشاپیش کشورهای دوستمان در دنیا اعلام می‌کنیم، فعالیت جدید ما هم با نظارت ‌آژانس خواهد بود و آژانس همچنان نظارت می‌کند، حتی بر فعالیتی که از که فردا آغاز خواهیم کرد.

روحانی افزود: گام چهارم ما هم مثل سه گام دیگر قابل بازگشت است. هر زمانی ‌آنها به تعهدات کامل خودشان برگشتند، ما هم به تعهدات کامل خود برمی گردیم. معیار را اول ژانویه 2019 گذاشتیم و گفتیم آنها برگردند به اول ژانویه ۲۰۱۷، ما هم به اول ژانویه ۲۰۱۷ برمی گردیم.

وی اظهارداشت: گامی که از فردا آغاز می‌کنیم در فردو خواهد بود. ما طبق برجام، یکهزار و ۴۴ سانتریفیوژ در فردو داریم. در برجام قرار ما این بود، اینها در فردو بچرخند؛ اما گاز به ‌آنها تزریق نشود. امروز به سازمان انرژی اتمی دستور خواهم داد، از فردا گازدهی را در فردو آغاز کند.

روحانی خاطرنشان کرد: ممکن است ‌آنها سروصدا کنند که چرا می‌خواهید در فردو این کار بکنید. حساسیت آنها را نسبت به فردو و سانتریفیوژها را می‌دانیم. در عین حال هر وقت آنها به تعهداتشان عمل کردند، دوباره گاز را قطع می‌کنیم و گاز به سانتریفیوژها تزریق نخواهد شد و این گام هم قابل بازگشت.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه نمی‌توانیم یکجانبه به تعهدات خود عمل کنیم، در حالی که آن‌ها به تعهدات خود عمل نمی کنند، تصریح کرد: در عین حال به تمام مذاکراتی که با برخی کشورها و پشت پرده برای حل و فصل انجام می دهیم، هم متعهد هستیم و ادامه خواهیم داد و پیش خواهیم برد. البته تلاش آن ها این بود که قبل از امروز به یک نتیجه ای برسیم که نشد و در هفته های اخیر هم مسائلی بود که به توافق نرسیدیم.

رئیس جمهور در ادامه یادآور شد: بنابراین ما بناچار گام چهارم را از فردا برخواهیم داشت، اما در دو ماه آینده باز فرصت مذاکره داریم و دوباره مذاکره خواهیم کرد. اگر راه حل درستی یافتیم که تحریم‌ها برداشته شود، به راحتی بتوانیم نفت خود را بفروشیم، از پول‌های موجود در بانک استفاده کنیم و سایر تحریم‌ها در بیمه و فلزات لغو شود، ما هم کاملا به شرایط گذشته برمی گردیم.

حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه به اعتقاد من راه انتخاب شده، راه درستی است، گفت: دنیا باید بداند که ملت بزرگ ایران هم مقاوم است، هم ایستادگی می‌کند و هم مذاکره می‌کند و هم در تبادل طرح و بحث با دیگران است. ما هم در وزارت خارجه به نوعی شتاب دهنده داریم که این مذاکرات نتیجه دهد. شما طرح نو دارید و نوآفرین هستید. ما هم طرح‌نو داریم و مرتب این طرح های نو را باید اجرا و عمل کنیم. نتیجه نهایی انشاءالله به نفع ملت خواهد بود و ما در کنار هم خواهیم بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۵ ۱۲:۵۴

بله بچه هاتونو بفرستید خارج زندگی کنند اما غنی سازی و درسرهاشو و هزینه هاشو بزارید مردم ایران تحمل کنند.

حسین۱۳۹۸/۰۸/۱۵ ۱۱:۱۳

خدایا روزی مارا دست دولت تدبیر و امید ودارو دسستهش قرارنده خدایا روزها را کوتاه کن تا پایان این دولت برسد انشاالله

احمد۱۳۹۸/۰۸/۱۵ ۰۹:۳۷

قشنگ سر کار گذاشتیذ ملتو
ملت مقاومت خواهد
کرد.....ملت جوابشان را خواهد داد.....همه چی از جیب ملت
رشد اقتصادی منفی ده درصد....

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۵ ۰۹:۳۵

هیهات من الذله

ایرانی۱۳۹۸/۰۸/۱۵ ۰۱:۲۸

اگرسربسرتن به مردن دهیم ازان به که کشوربه دشمن دهیم اقای روحانی ازهمان اول گوش به حرف دلسوزان نظام میدادید و6سال اقتصادکشوررا به دم غربیها گره نمیزدید بهترنبود

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۲:۴۶

یک انتظار، یک التماس، یک ترس همیشه تو لحنش هست که باعث میشه کسی حرفاشو جدی نگیره.
گام چهارم چیه آخه؟
چقدر انتظار؟
از چی میترسی؟ میترسی تحریم بشیم؟ تحریم نیستیم الان؟
تمام وقت و انرژی صرف این میشه ببینیم کی چی میگه.
ولله، بالله بچسب به داخل هیچ کاری نمیتونن بکنن.

آرش۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۳:۵۵

کدوم داخل
داخلی که همه مدیرانش هرچی بوده غارت کردن
کدوم داخل کدوم زیرساخت
همه چی کشور نابود شده

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۲:۲۶

جهان در برابر عظمت و اقتدار ايران زانو زده ، با اميد به اينكه هر ايراني يك سانترفيوژ و موشك داشته باشد

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۲:۱۸

میلیاردها دلار حسارت دشمنی الکی با آک یکا از جیب مردم

پرویز۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۰:۵۳

دادگاه حکم تخلیه داده
ميگم جناب قاضی خودت میبینی کشورتحریم است وحقوق ماکارگرها به اندازه یک وعده غذاخوردن است ودیگه پولی نميمونه کرایه خانه بدم حکم تخلیه نده
قاضی گفت این چیزها به من ربطی نداره من طبق قانون حکم ميدم
آقايون توخانه گرم ونرم شون نشستن وهرروزبه ثروت شون اضافه ميشه وشعار ميدن که بایدمقاومت کنیم
این صاحبخانه ماکه هرروزمیگه بایدمقاومت کنیم وامریکا رابه زانودربیاریم
شکم سیرهادم ازمقاومت میزنن

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۲:۳۱

حق با شماست اما کسی دیگه دنبال حق نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۹:۰۷

گند زدید

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۹:۰۱

حسن جووون
دولت رو با این گام هات سرکار گذاشتی یا ما رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۷:۳۶

وقتی تا زمانی که فرصت دارید می توانید موضوعی را حل و فصل کنید چرا تا دقیقه نود صبر می کنید؟ با اوضاع عراق روز بروز وضع اقتصادی بدتر می شود زیرا عراقی ها تصمیم دارند کمپین نه به کالای ایرانی راه بیندازند.پس بهتر است این لایحه زودتر تصویب شود .نباید مصالح مملکت را در گرو وضعیت کشور دیگری گذاشت.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۷:۱۵

مذاکره پشت پرده به چه معناست شما که میگین ما مذاکره نمی کنیم بعد درخفا میرین مذاکره می کنید اسمش رو هم میزارین مذاکره پشت پرده!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۷:۰۷

به حول قوه قلمی و با زمامداری رییس جمهور عزیزمان آقای روحانی در مدت این چند سال نفوذ مقاومت و حزب الله در منطقه بیشتر شده و لرزش در ستون های کاخ سفید افتاده.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۶:۲۴

دشمن پوشکی تولید میکند که باعث عقیم شدن کودکان میشود . راست میگی ؟ من شنیده بودم که دتروی تولید میکند که نیاز جنسی را چند برابر میکند . ... مثلا مثل دوره قاجار هست که بشود توتون و نتباکو و داشتن حق رای و درس دختران را با یک حرف سیاسی وتو کرد . هیچ کشوری اینکار را نمیکنند حتی شرکت های خارجی . . سال حمایت از تولید داخلی .

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۶:۲۱

اگر به فرمایشات امام خامنه ای عمل میکردید الان قدرت اول آسیا بودیم

صالح۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۵:۱۹

آقا شما هم مثل دولتهای دیگه که مردمشون را دوست دارن این ساتیفیوژ و کیک زرد تون را ببرید پشت پرده .مذاکره .تعامل با دنیا .شکوفایی اقتصاد را بیارید تو برنامه تون بگذارید مردم فکر کنن شما دوستشان دارید

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۵:۱۷

كليدت ما رو كشت

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۵:۱۷

سلام:برگشت پذیری تعهدات ایران در برجام از طرف دولت یعنی با کمال تاسف تمام دستاوردهای هسته ای ناشی از کاهش تعهدات در چندین مرحله را بار دیگر به دست خود با یک اغفال،نیرنگ و سراب غرب و امریکا به آسانی برباد خواهیم داد به این صورت که اگر با تحقیقات و هزینه های مالی و انسانی فراوان به فنآوری پیشرفته و اختراع نوینی در صنعت هسته ای دست پیدا کردیم استفاده ازآنرا برخود حرام و ممنوع کنیم. براساس عقل سلیم ومنطق اگر قدری به قدرت داخلی خود و ازهمه مهمتربه قدرت لایزال الهی ایمان داشته باشیم قطعا بر خلاف این رویه باید تصمیم گرفت.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۵:۱۵

ده سال دیگه هم خواهندگغت دوماه برای مذاکره فرصت داریم !!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۵ ۰۹:۳۵

ملتوگیراوردن

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۵:۰۴

يعني چه پشت پرده!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۷:۱۳

پیرمرده!پشت پرده!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۵۲

مردم از تحریم مسولین بیشتر ناراحتند تا تحریمهای امریکا

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۴۷

آخرش خیر باشه خوبه

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۲۹

باید بعد از برداشت هر گام دو یا سه گام قبلی غیر قابل برگشت شود یا شرط کنند که فقط در صورتی قابل برگشت است که خسارت های اقتصادی اجتماعی نفتی پزشکی و... را پرداخت کنند
یا باید بعد از برداشت هر گام قسمتی از فعالیت ها از دسترس آژانس انرژی اتمی خارج شود اینکه می گویید هر زمان شما برگشتید ما نیز به نقطه اول بر می گردید برای آنها بسیار خوب است و برد برای انها است

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۲۶

روحانی چقدر حقوق میگیره ؟ دغدغه هاش تو زندگی شخصیش چیه ؟ بابای من یه کارگر ساده هست هر روز ساعت 6 صبح میره برای کارگری (هر نوع کاری )که خیلی وقتا اونم گیرش نمیاد ما چهار نفر برادر خواهریم که بابابا و مامانم میشیم 6 نفر نونخور تو یه اطاق زندگی میکنیم ماهی 300هزار تومان اجاره همین یک اطاق را داریم میدیم مادرم سبزیجات و سیفیجات پلاسیده میوه فروشیها رو جمع میکنه برامون میاره برادر بزرگم 15سالشه پلاستیک و قوطی تو زباله ها جمع میکنه و..... خدا وکیلی انرژی هسته ای می خایم چی کار موشک به چه کارمان میاد ما گرسنه ایم لختیم تو چند سالی که روحانی رئیس جمهور بوده بیچاره شدیم دست بردارید از این خیمه شب بازیها

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۳:۵۷

خداییش تو همچین شرایطی زندگی میکنی و اونوقت پول باباتو حروم اینترنت و وبگردی میکنی؟
خب لااقل برو کمک بابات

احمدی۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۱۵

واگذاری امتیازات و امکانات هسته ای به صورت یکجا و کیلومتری در ظرف 2 هفته و حالا برگشت سمبلیک میلی متری 2 ماه 2ماه....!؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۰۵

جناب روحانی مطمئن باش اروپا هیچ کاری برات نمیکنه فکر نان باش که خربزه آبه

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۰۱

برای اداره یک مملکت به افراد باسواد کاردان و صادق نیاز است...

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۵۸

روحانی انقدر این برجام را ادامه میده تا دوره ریاستش تموم بشه بعدش هم میره کنار و یه گوشه برای خودش زندگیش را میکنه گور بابای ملت

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۵۵

ما امروز اعلام میکنیم اگر آمریکا به برجام برنگردد و اروپا به تعهدات خود پایبند نباشد ما گام
972547891563625418 را برمیداریم
علی برکت الله

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۴۴

آقای روحانی!!
چرا باید به شرایط گذشته برگردیم؟
اگر تحریم را برداشتند و به شرایط گذشته رفتیم و دوباره تحریمها را گذاشتند، شما خسارات این بی ثباتی تصمیم اروپا را میدهید؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۲۱

معلومه از این برجام بیرون نمایی تو که میدونی اروپایی ها کاری نمی کنن

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۱۸

اقای روحانی ترامپ داره روزی 10تا مشت میزنه شما سالی یه دونه رو هم بااستخاره میزنی یه کم سریعتر گام بردار الان باید گام بیستم بودیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۱۵

کربلا کربلا ما داریم می‌آییم

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۷:۰۹

خخخخخخخخخخ

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۱۲

چرا برای مذاکره با امریکا یه رفراندوم تو ایران برگزار نمیشه؟دلیل این امر چیه اخه این چهار تا گام چه تاثیری برای پیشرفت ما داشته.کی میگه مردم موافق هسته ای شدنن؟از مردم کی پرسیده شده؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۸:۴۲

منتظر باش

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۷:۰۹

عمراً

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۱۱

سلام:برگشت پذیری تعهدات ایران در برجام از طرف دولت یعنی با کمال تاسف تمام دستاوردهای هسته ای ناشی از کاهش تعهدات در چندین مرحله را بار دیگر به دست خود با یک اغفال،نیرنگ و سراب غرب و امریکا به آسانی برباد خواهیم داد به این صورت که اگر با تحقیقات و هزینه های مالی و انسانی فراوان به فنآوری پیشرفته و اختراع نوینی در صنعت هسته ای دست پیدا کردیم استفاده ازآنرا برخود حرام و ممنوع کنیم. براساس عقل سلیم ومنطق اگر قدری به قدرت داخلی خود و ازهمه مهمتربه قدرت لایزال الهی ایمان داشته باشیم قطعا بر خلاف این رویه باید تصمیم گرفت.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۱۰

سلام : آری مذاکره خیلی خوب است اما آقای رئیس جمهور لطفا اگر قدرت و تبحر مذاکره دارید برای یک بار هم موضوع مذاکره را با دیپلماسی فعال و طلبکارانه شما مشخص کنید. مثلا برسر توان و برد موشک های قاره پیما ی امریکا مذاکره کنید. برسرنابودی جنگ افزارهای اتمی امریکا و وسایر قدرتهای بزرگ مذاکره کنید. بر سر تجاوز و اشغال وایجاد پایگاهای نظامی امریکا در منطقه ماوجهان که موجب ریختن خون به ناحق ریخته مردم دنیا شد مذاکره کنید بر سر چرایی دخالت امریکا درامور داخلی ایران و سایر کشورها و خسارت های زیانبار دراین خصوص به کشور های دنیامذاکره کنید. بر سر حمایت بی چون و چرای امریکا از رژیم اشغالگر قدس مذاکره کنید .چرا همیشه باید بر سر مولفه های قدرت ما که با خون ودل جوانان انقلابی ،حمایت رهبری و حاصل خون بهای شهیدان است اشتیاق و تشنه مذاکره هستید ومی خواهید با مذاکره آن را به باد فنا دهید؟ بله در برجام شمامذاکره کردید و و توافق کردید صد نوع فناوری پیشرفته هسته ای برای ماممنوع شد. دلار از3700تومان به 19 هزار تومان رسید تورم به بالای 50 درصدرسید. این تازه یک نمونه از دستاورد مذاکره جنابعالی است .

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۰۶

بابا کشتید مردم رو تو بلاتکلیفی دیگه چی میخواید چند تا دیگه میخواید گام وردارید تا 100 تا گام دیگه هم دنیا امریکا رو ول نمیکنه بیاد با شما بشه افتاد

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۵۰

خدایا شکرت ، تمام دغدغه ملت گازدهی به سانتریفیوژها بود که به حمدالله داره انجام میشه، این مدت که گاز دهی انجام نشده بود ، شبا راحت نمیخوابیدیم، الان از هر کاری واچب تره حتی از نون شب، الان ۲۰۰ تا کشور توی دنیا دارن به حال مردم ایران غبطه میخورن که چرا سانتریفیوژ ندارن تا گازدهی کنن.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۴۳

یه زمانی بزرگترین کارخانه تولید پارچه خاورمیانه در شهرری بود کارخانه چیت ممتاز کارخانه نابود شد بهترین پارچه ها که حتی در ایتالیا هم بازار داشت لطفا کارخانه رو برگردونید پارچه های ایرانی الان دیگه نه کیفیت دارند نه ظاهر نه بازار خوبی تو کشورهای دیگه

Allianz۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۴۲

سلام
برجام یا هر چیز دیگر فرقی نمی کند تا وقتی ملت آسایش نداشته باشد و با مردم روراست نباشید همین آش و همین کاسه است. مردم هم غرب و شرق لطمه دیده اند (که خب از آنها بعید نبوده و نیست) و هم از شما مسئولانناکارامد که یا افراط کرده اید یا تفریط. این درد ملت است که هم از بیگانه می کشد هم از خودی.
درد این است جناب روحانی

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۴۲

از جیب ملت ایران کلی هزینه می کنید، و یک صحنه نمایشی را می سازید (در حالی که ملت ایران از فشارهای همه جانبه آنها بخصوص تحریمها متضرر می شوند. بعد آنها بیایند تحریمها را بردارند و شما همه این هزینه ها را نادیده می گیرید، و برمی گردید به نقطه شروع؟؟؟!!!
چه کسی و چگونه تاوان این ضرر و زیانهای وارده به ملت ایران را در این دوره می دهد؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۳۸

گام پنجم چه خواهد بود؟
اروپایی ها نوکر امریکا خواهند بود و بدعهدی های تا الانشان هم در همان راستا است

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۳۶

حرفهای‌الکی‌وبیهوده‌از‌برجامتان‌‌زیاد‌گفتید‌همه‌چی‌رو‌نقد‌دادید
و‌الان‌باید‌به‌وعده‌های‌پوچ‌غرب‌دل‌خوش‌کنید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۳:۵۳

همون روز اول برجام قرار بود تحریمها لغو بشن؟ ایا شد؟
خود اژانس تایید کرده ایران به برجام متعهد بوده اونوقت شما میگین برجامو با موشک پروندن نقض کردیم؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۵۷

اینا نتیجه موشک هواکردن بعد برجامه

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۳۳

ترامپ در برابر غولی مثل چین هم کوتاه نیومد و چین رو به زانو در آورد. در مقابل کره شمالی‌ هم تا الان حتی یک قدم عقب نرفته در مقابل ایران هم همینطور خواهد بود. تنها چیزی که دستش رو بسته انتخابات ۲۰۲۰ هست. تا زمانی‌ که این گامها زیر نظر آژانس باشه مشکلی‌ ندارن ولی‌ به محض اینکه بازرسی آژانس قطع بشه بازی کاملا تغییر خواهد کرد و البته مثل همیشه به ضرر مردم ایران

سید۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۳:۵۰

پهپاد امریکا رو زدیم هیچ غلطی نتونست بکنه اونوقت هنوز از امریکا میترسین؟
دقیقا مث مردم کوفه این که از ترس لشکر خیالی یزید کوفه رو تسلیم عبید الله کردن

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۳۰

فعلا كه هزينه ها را ملت بر دوش ميكشند نه آقايان
بعد از موفقيت هم اولين كار كنار گذاشتن مردم از سفره و درآمدهاي نفتي و سرمايه كشور.....
معني با هم بودن را هم فهميديم در اين مدت

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۲۹

دیگه نونوا و بقال و سبزی فروش هم فهمیدن که اروپا داره تیم ایرانی رو بازی می ده تو هنوز نفهمیدی؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۰۵

نه اروپا نه امریکا هیچ امتیازی بهتون نمیده حالا هی گام بردارین!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۲۳

باید برگردن به تعهداتشون در غیر اینصورت حق اخراج همه بازرسان و آغاز ابهام هسته ای را داریم. نمیشه که فقط ما هزینه بدهیم و آنها غش غش به ما بخندن. وقت اقدام است

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۵۸

احسنت ، پیش بسوی اقدام، ولی تهش چی میشه؟ با اینکارا به کجا میرسیم؟ برناممون چیه؟ طبق دستور مقام معظم رهبری بمب اتم که حرام هست و قصد ساختنشو نداریم، خکب برامه چیه همینجورز میخواهیم ااورانیوم غنی کنیم که چی بشه؟ همین دو روز پیش بود که وزارت نیرو اعلام کرد ۱۲۰۰ مگاوات برق داریم به عراق صادر میکنیم، پس برای تولید برق اینکار رو نمی کنیم، به خدا من دلیل اینهمه هزینه و تاوان از جیب ملت را که خیلی ها راضی نیستند نمیدونم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۲۳

آقای رئیس جمهور نه دشمنان خارجی و نه مخالفان داخلی اجازه نخواهند داد تا برجام دوباره زنده شود .عده ای در ایران مدام گوش به زنگ هستند تا ببینند اگر برجام در حال جان گرفتن است آنرا خفه کنند . میخواهند تلاشتان بی نتیجه شود تا پلی بسازند برای پیروزی در انتخابات و بعد خودشان برجام جدید راه بیاندازند و چنان مقدسش کنند که اگر کسی انتقادی از آن کرد کافر شمرده شود .مانند موقعی که حرف رئیس جمهور مورد تاییدشان حرف خدا بود و تبعیت از آن راهی به بهشت .
آقای رییس جمهور به تنها کسی که میتوانند تا جایی که برایشان مقدور است توهین کنند به شما به عنوان رییس جمهور است هر چند رییس جمهور مورد تاییدشان مقدس بود و کسی حق نداشت حتی انتقاد کند و در این راستا صدا و سیما و رسانه های وابسته به آنها چه ها که نکردند.
التماس شجاعت ، انصاف و انتشار از تابناکیهای محترم

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۴:۲۲

همه رو مثل خودتان ندونید

مصطفی قاسمی۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۳:۴۷

آقا بیشتر از 5 تا از وزرای رئیس جمهور ما رو استیضاح کردن و به 10 نفر پیشنهادی هم رای اعتماد ندادن.حالا شما یکی رو بگو تو مجلس تا حالا بهش گفته باشن ای بچه بد

طرف مقابل۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۲:۲۳

من قول میدهم به تعدات ژانویه 10سال پیش برگردم

حسن روحانی۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۲۳:۰۴

بله البته ما خیلی کلید میسازیم ولی هیچ کدوم دسته نداره

طرف مقابل۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۸:۱۲

خواهش میکنم حسن آقا. خواهش میکنم
شما خیلی به گردن ما کلید داری

حسن روحانی۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۶:۰۳

متشکرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.