آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
1بازدید

گزینه‌هایی سرمربیگری در حد یک تلفن

کسانی که از بیرون وقایع فوتبالی را دنبال می‌کنند گمانشان این است که پیش از معرفی هر گزینه‌ای جلسات متعددی برگزار می‌شود و پس از انجام کارشناسی و مذاکرات مختلف اسامی را در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهند اما واقعیت این است که عملکرد مسئولان به مراتب ساده‌تر از طی چنین مسیرهایی است و بدتر از این دوره، دوره مصطفوی بود که حتی منتظر تماس تلفنی واسطه‌های درجه چندم نیز نمی‌ماند.

ایپنا گزارش داد؛ آنچه می‌خواهیم بنویسیم را دیده‌ایم.

ماه‌ها قبل که هنوز تیم ملی سرمربی نداشت هر کس که با تاج و کفاشیان آشنا بود زنگ می‌زد و تلاش می‌کرد تا گزینه‌ای که می‌شناخت را به نیمکت این تیم نزدیک کند.

مثلا خبرنگار جوانی را می‌شناختیم که دوست داشت ژاک‌سانتینی از طریق او به ایران بیاید البته وقتی کمی تحقیق کردیم متوجه شدیم که این خبرنگار هیچگونه ارتباطی با مربی فرانسوی ندارد و فقط یکی از دوستانش در اروپا دوستی دارد که دوست او با مدیر برنامه‌های ژاک در ارتباط است!
 
بالطبع به غیر از این خبرنگار، زنجیره‌ای از دوستان که می‌خواستند سهمی از مبالغ جابجا شده داشته باشند هم بودند و همین مسأله به انضمام این احتمال که یکی از واسطه‌ها در مورد ارتباطش با واسطه- ببخشید- ایجنت ژاک- دروغ گفته باشد باعث می‌شد تا همه چی در حد صرف و حدیث باقی بماند با این حال فدراسیون به همان تماس تلفنی بسنده می‌کرد و به قدرت رسمی اسم از گزینه فرانسوی می‌برد!

آری کسانی که از بیرون وقایع فوتبالی را دنبال می‌کنند گمانشان این است که پیش از معرفی هر گزینه‌ای جلسات متعددی برگزار می‌شود و پس از انجام کارشناسی و مذاکرات مختلف اسامی را در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهند اما واقعیت این است که عملکرد مسئولان به مراتب ساده‌تر از طی چنین مسیرهایی است و بدتر از این دوره، دوره مصطفوی بود که حتی منتظر تماس تلفنی واسطه‌های درجه چندم نیز نمی‌ماند و داریوش خان آنچه دوست داشت اتفاق بیفتد را به عنوان موضوعی که به وقوع پیوسته است یا قرار است به وقوع پیوند به زبان می‌آورد.

اگر می‌خواهید صحت این مطلب را امتحان کنید شما هم امروز گوشی تلفن را بردارید و به کفاشیان یا  تاج زنگ بزنید و بگویید که می‌توانید هیدینگ را بعد از جام‌جهانی به ایران بیاوریم. باور کنید همین فردا اسم گاس در نشریات منتشر می‌شود و مردم از همه جا بی‌خبر نیز دل می‌بندند به اینکه قرار است اتفاقی بیفتد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.