آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
3بازدید

یک صهیونیست بر اثر اصابت موشک مقاومت کشته شد

گروه‌های مقاومت فلسطین از کشته شدن یک شهرک‌نشین بر اثر اصابت یک فروند موشک گروه‌های مقاومت به جنوب فلسطین اشغالی خبر دادند.

یک صهیونیست بر اثر اصابت موشک مقاومت کشته شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، منابع فلسطینی از کشته شدن یک صهیونیست در شهرک «عسقلان» در جنوب فلسطین اشغالی بر اثر اصابت موشک مقاومت خبر دادند.

گروه مقاومت «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که در این حمله موشکی، یک شهرک‌نشین کشته شد.

پیشتر منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش داده بودند که در حمله موشکی به عسقلان، دو نفر از شهرک‌نشینان زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.

نیروهای مقاومت فلسطین روز چهارشنبه بیش از بیست موشک گراد به سمت دو شهرک عسقلان و سدیروت شلیک کردند.

«سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین ظهر چهارشنبه در بیانیه‌ای مشترک با «کتائب المجاهدین» (گردان‌های المجاهدین) اعلام کرد که شهرک‌های «عسقلان» و «سدیروت» با ۲۰ موشک گراد هدف گرفته شدند.

در بیانیه صادر شده آمده است، سرایاالقدس و کتائب المجاهدین با ۲۰ موشک گراد این دو شهرک صهیونیستی را هدف گرفتند؛ موشک‌ها با دقت به هدف اصابت کرد اما رژیم صهیونیستی مانند عادت همیشگی، خسارت‌ها را رسانه‌ای نمی‌کند.

تنش‌ها میان غزه و رژیم صهیونیستی پس از آن آغاز شد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد سه شنبه منزل مسکونی «بهاء ابوالعطا» از فرماندهان ارشد سرایا القدس در منطقه «الشجاعیه» غزه را هدف گرفتند و وی را به شهادت رساندند. رژیم صهیونیستی به جز ابوالعطا، شش نفر دیگر از اعضای شاخه نظامی جهاد اسلامی را به شهادت رسانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.