آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
2بازدید

پیش بینی افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها

هفته آینده در کلانشهر‌ها مانند تهران، اراک، تبریز، اصفهان، قم و قزوین افزایش آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود.

آقای اصغری در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به خروج سامانه بارشی در پایان وقت امروز از کشورمان گفت: پدیده آلودگی هوا هفته آینده برای کلانشهر‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اکنون این پدیده بارشی در نیمه شرقی کشور فعال است، گفت: هموطنان در خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، یزد و کرمان شاهد بارش‌های پراکنده هستند.

کارشناس هواشناسی با اشاره به اینکه این پدیده بارشی به نیمه شرقی کشور رسیده است، گفت: احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

وی گفت: همچنین در تنگه هرمز به ویژه بخش شرقی نیز منتظر رگبار و تگرگ هستیم.

اصغری برای آذربایجان شرقی کاهش دما تا ۸ درجه زیر صفر و برای سراب تا ۹ درجه زیر صفر پیش‌بینی کرد.

اصغری همچنین برای سواحل دریای خزر بارش برف و باران، کاهش دید به علت وجود مه و مواج بودن دریا و رسیدن ارتفاع موج به دو و نیم تا سه متر در مناطق فراساحلی پیش بینی کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.