آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
4بازدید
۵

قیمت ۵۰میلیاردتومانی آپارتمان کلنگی در تهران

بررسی قیمت روز مسکن در تهران حاکی است که واحد کلنگی ۴۶۰متری در ولنجک ۵۰ میلیارد و زمین ۲۰۰۰۰ متری در شهرک راه‌آهن ۴۰۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است.

قیمت ۵۰میلیاردتومانی آپارتمان کلنگی در تهران

بررسی قیمت روز مسکن در تهران حاکی است که واحد کلنگی ۴۶۰متری در ولنجک ۵۰ میلیارد و زمین ۲۰۰۰۰ متری در شهرک راه‌آهن ۴۰۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، در بازار مسکن یک واحد ۴۶۰ متری ۳۵ سال ساخت ۵ خوابه واقع در ولنجک به‌قیمت ۵۰ میلیارد تومان (هر مترمربع ۱۰۸ میلیون تومان) قیمت‌گذاری شده است. این واحد مسکونی کلنگی ۴ پارکینگ دارد.

در نیاوران یک واحد ۵۳۷ متری کلنگی ۶ خوابه با قیمت ۴۲ میلیارد تومان (۸۰ میلیون تومان به‌ازای هر مترمربع)، در الهیه واحد مسکونی ۲۱۵ متری به‌قیمت ۱۴ میلیارد تومان (هر مترمربع ۶۵ میلیون تومان) و در میدان شهدا یک واحد ۱۳۸ متری به‌قیمت ۲ میلیارد و ۳۴۶ میلیون تومان (هر مترمربع ۱۷ میلیون تومان) عرضه شده است.

همچنین یک واحد کلنگی ۳۰۵ متری واقع در زعفرانیه با قیمت هر مترمربع ۶۰ میلیون تومان (قیمت کل ۱۹ میلیارد تومان) و زمین ۲۰ هزارمتری در محدوده شهرک راه‌آهن به‌قیمت ۴۰۰ میلیارد تومان (هر مترمربع ۲ میلیون تومان) در فایل فروش قرار گرفته است.

محله متراژ قیمت (تومان)
یافت‌آباد جنوبی 23000 34.5 میلیارد
دهکده المپیک 500 13.5 میلیارد
یافت‌آباد شمالی 500 750 میلیون
بهار شیراز 120 1.7 میلیارد
سهروردی شمالی 420 21 میلیارد
اجاره‌دار 105 یک میلیارد و 365 میلیون
کاووسیه 1600 160 میلیارد
جردن 540 25 میلیارد
شهرآرا 216 8 میلیارد و 640 میلیون
ستارخان 172 4 میلیارد و 725 میلیون
صادقیه 360 13 میلیارد و 680 میلیون
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۲۰

چه مقایسه های بی ربطی و چه خبر بی سر و تهی .
فقط فکر کنم دنبال ایجاد هیجان و شور کذب در افزایش قیمت مسکن و سرخوردگی غالب مردم هستید

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۱۸

واقعا انصافه؟ چرا باید قیمت زمین انقد باشه ؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۱۰:۲۰

چه مملکت قانونمندی داریم

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۱۰:۱۸

زمين شهرك راه آهن متري 20 ميليون تومان درست است

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۰۹:۴۹

تبریک به نظام مهندسی ایران و وضعیت تراکم فروشی شهرداری ها که باعث شده ساختمان ۳۵ ساله که با تیر آهن و بتن ساخته شده کلنگی حساب شود! این نه تنها فاجعه اقتصادی بلکه فاجعه محیط زیستی است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.