آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
2بازدید

کره شمالی ۲ موشک آزمایش کرد

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی از آزمایش دو موشک جدید توسط همسایه شمالی این کشور خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی روز پنج‌شنبه اعلام کرد کره شمالی بعد از ظهر روز پنج‌شنبه به وقت محلی ۲ فروند موشک را از شهر «یئونپو» در استان «هامگیونگ جنوبی» به سمت آب‌های شرقی این کشور شلیک کرده است.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، بُرد هر دو موشک شلیک شده از سوی کره شمالی را ۳۸۰ کیلومتر و حداکثر ارتفاع آن‌ها را حدود ۹۷ کیلومتر برآورد کرده است. این موشک‌ها در حوالی ساعت ۴:۵۹ بعد از ظهر به وقت محلی و با فاصله زمانی ۳۰ ثانیه شلیک شده‌اند.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در ماه آوریل اعلام کرد آمریکا تا پایان سال جاری فرصت دارد تا با ارائه پیشنهادی جدید در خصوص مساله هسته‌ای به پایان تحریم‌ها و همچنین آغاز روند خلع سلاح کمک کند. با نزدیک شدن به پایان ضرب الاجل کیم بیانیه‌ها و هشدار‌های متعددی از طرف کره شمالی مطرح شده است، اما ظاهرا آمریکا تمایلی به ارائه پیشنهاد جدید ندارد و بر موضع خود یعنی خلع سلاح کامل در ابتدا و لغو تحریم‌ها بعد از آن تاکید دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.