کرباسچی: اجازه ندادند در برنامه افق حضور پیدا کنم

شهردار اسبق تهران در توییتی نوشت: از دیروز با اصرار زیاد از من خواستند در برنامه عصرانه شبکه افق صحبت کنم. من با این ملاحظه که نمی‌آیم فحاشی کنم و حرف خود را می‌زنم، دعوت را پذیرفتم. تا ساعت ٧ امشب یعنی زمان آغاز برنامه بار‌ها پیام دادند و تلفن زدند.
کد خبر: ۹۴۱۵۶۵
|
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۷ 04 December 2019
|
13165 بازدید
غلامحسین کرباسچی در این توییت یادآورشد: وقتی رسیدم، مستقیم به اتاق گریم رفتم و بعد استودیو. تیتراژ برنامه که شروع شد گفتند به اتاق بغل بروم! مدیرشبکه باخجالت بسیار آمد که میرباقری معاون سیما مخالف است! نفهمیدم بخاطر موسوی بود یا حضورمن و یا هردو.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، وی دراین توییت تصریح کرده است که دلم برای مجری حیران شده وجوانان دست اندرکار و عذرخواهی مکررشان سوخت.

غلامحسین کرباسچی (زاده ۱۳۳۲ در قم)، سیاست‌مدار ایرانی است که در سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۷ شهردار تهران بوده است و در حال حاضر دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی است.

کرباسچی استانداری اصفهان را در سال ۶۱ و تصدی شهرداری تهران در سال ۶۸ را برعهده داشته است.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟