آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

راهپیمایی اعتراضی علیه ترامپ در مرکز لندن

همزمان با گردهمایی رهبران کشور‌های عضو ناتو در کاخ باکینگهام، گروهی از معترضان در مرکز لندن علیه رئیس جمهور آمریکا راهپیمایی کردند.

راهپیمایی اعتراضی علیه ترامپ در مرکز لندن
در حالی که رهبران کشور‌های عضو ائتلاف نظامی ناتو به مناسبت هفتادمین سالروز پایه گذاری این ائتلاف در کاخ باکینگهام و به میزبانی ملکه انگلیس گرد هم آمدند، جمعی از معترضان علیه افزایش هزینه‌های دفاعی ناتو، توسعه تسلیحات هسته‌ای و نفوذ ویرانگر ترامپ بر سیاست انگلیس فریاد اعتراضی سردادند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، هزاران تن از معترضان از میدان «ترافالگار» به سمت محل اقامت خاندان سلطنتی انگلیس روانه شدند.

موضوعات مورد اعتراض این تظاهرکنندگان از تحت پوشش قرار دادن خدمات درمان ملی انگلیس در مذاکرات تجاری لندن- واشنگتن گرفته تا سیاست ترامپ در خاورمیانه، افزایش هزینه‌های دفاعی ناتو و همچنین «رابطه ویژه» و البته ویرانگر میان انگلیس و آمریکا را شامل می‌شد.

معترضان پلاکارد‌هایی در دست داشتند که بر روی آن‌ها نوشته شده بود: «جنگ را متوقف کنید، خدمات درمانی را قطع نکنید»، «مسابقه تسلیحات هسته‌ای ترامپ را متوقف کنید»، «ارسال تسلیحات برای اردوغان را متوقف کنید»، و «ترامپ- رابطه ویژه؟ فقط بگو نه».

گفتنی است که رهبران کشور‌های عضو ناتو روز چهارشنبه در هتل گروو در بیست مایلی (۳۰ کیلومتری) شمال لندن با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.