رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمدارس و دانشگاه‌های این استان امروز یکشنبه مجازی شد
38بازدید
۷۰

چند شرور، قهوه‌خانه‌ای در تهران را به رگبار بستند+عکس/ تیراندازی در افسریه با یک کشته و دو زخمی/ حادثه تروریستی نبود/ پلیس: نزاع قهوه‌خانه‌ای منجر به درگیری مسلحانه شد؛ اشرار شناسایی شدند

‏در این حادثه که با ‎تیراندازی به قهوه خانه آغاز شد، یک جوان هدف ‎گلوله قرار گرفت که از ناحیه پهلو زخمی شد، تیر بی هدف دیگری به پای یک کودک هفت ساله، تیر دیگری نیز به عابر دیگری اصابت کرد. ‏علاوه بر این، صدای حدود سیزده ‎تیرهوایی که شنیده شد. مهاجمان همچنین تعدادی نارنجک هم در خیابان انداختند و با قمه شیشه‌های خودروهای پارک شده را شکستند...

چند شرور، قهوه‌خانه‌ای در تهران را به رگبار بستند+عکس/ تیراندازی در افسریه با یک کشته و دو زخمی/ حادثه تروریستی نبود/ پلیس: نزاع قهوه‌خانه‌ای منجر به درگیری مسلحانه شد؛ اشرار شناسایی شدند

برخی منابع خبری مدعی شدند: لحظاتی پیش، چند جوان مسلح به کلاش و قمه به بلوار ‎خاتم الانبیای تهران ریخته و خیابان را به ‎رگبار بستند. در این حادثه چند تیرهوایی شلیک شد و چند تیر که کورکورانه شلیک شده، به مغازه‌ها و عابران پیاده در محل درگیری اصابت کرده است.

‏به گزارش «تابناک»؛ در این حادثه که با ‎تیراندازی به قهوه خانه آغاز شد، یک جوان هدف ‎گلوله قرار گرفت که از ناحیه پهلو زخمی شد. تیر بی هدف دیگری به پای یک کودک هفت ساله و یک تیر به صورت عابری وسط خیابان و تیر دیگری نیز به یک عابر دیگر اصابت کرده است.

شلیک سیزده تیرهوایی و شکستن شیشه چند اتومبیل

‏علاوه بر صدای حدود سیزده تیرهوایی که شنیده شد، تعدادی نارنجک هم توسط اشرار در خیابان انداخته شده و آن‌ها با قمه شیشه‌های خودرو‌های پارک شده را نیز شکسته اند. ‏هنوز علت این حمله مسلحانه مشخص نیست و با حضور پلیس دو آمبولانس مجروحان این حادثه را به بیمارستان منتقل کرده اند.

‏دقایقی پیش، سومین آمبولانس ‎اورژانس هم در محل حاضر شد و علاوه بر پلیس‌های قبلی پنج خودرو دیگر ‎پلیس نیز به منطقه اعزام شدند؛ اما از ابتدای حادثه تجمع مردم به حدی زیاد بود که مانع دسترسی سریع به مصدومان شده است.

‏محل حادثه از سوی ماموران پلیس آگاهی تحت کنترل و اکیپ بررسی صحنه جرم نیز در محل حاضر است.

چند شرور قهوه‌خانه‌ای در تهران را به رگبار بستند+عکس/ تیراندازی در افسریه با یک کشته و دو زخمی/ حادثه تروریستی نبود و پلیس به‌دنبال اشرار است

گزارش اولیه یک منبع آگاه از تیراندازی در افسریه

آن طور که برخی رسانه ها نوشته اند، یک منبع آگاه در ناجا پیرامون این حادثه گفته است: ساعتی قبل، چند نفر مسلح با به همراه داشتن اسلحه کلاش و قمه در بلوار ‎خاتم الانبیای تهران ورود کرده و خیابان را به ‎رگبار بستند. در این حادثه چندین تیرهوایی شلیک و مهاجمان چند تیر بی هدف هم به مغازه ها و عابران شلیک کردند.

در این حادثه که با ‎تیراندازی به یک قهوه خانه آغاز شد تیرهایی از طرف مهاجمان به یک کودک و سه عابر اصابت کرد. تاکنون علت این حمله مسلحانه مشخص نیست و پلیس در صحنه حضور دارد.

پلیس به دنبال اشرار

یک‌ منبع آگاه در ناجا از حمله تعدادی شرور به یک قهوه خانه در خیابان خاتم الانبیا خبر داد و گفت: ساعتی قبل چند نفر به صورت مسلح و با اسلحه کلاش و قمه در بلوار ‎خاتم الانبیای تهران ورود کرده و خیابان را به ‎رگبار بستند.

به گفته منبع آگاه در ناجا، ماموران پلیس در صحنه حضور دارند و به زودی افراد مسلح و مهاجم را شناسایی و دستگیر خواهند کرد و مراتب به اطلاع هموطنان اعلام خواهد شد.

در این حادثه یک مرد ۳۵ که راننده اسنپ بود، کشته و دو تن از جمله یک پسر دوازده ساله مصدوم شدند.

تیراندازی که منجر به یک کشته و دو زخمی شد

آخرین خبر حاکی از آن است که به دنبال تیراندازی در افسریه تهران، یک تن کشته و دو تن مصدوم شدند. پیگیری‌ها حاکی از آن است که حادثه تروریستی نبوده و به دنبال یک اختلاف قبلی رخ داده است.

جزئیات نزاعی که به درگیری مسلحانه ختم شد؛ پلیس: اشرار شناسایی شدند

در همین خصوص، جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ، از شناسایی اشرار خیابان خاتم الانبیا خبر داد و توضیحات تکمیلی را ارائه کرد.

سردار هداوند سه تن از اراذل و اوباش به دلیل درگیری با یکدیگر در قهوه خانه‌ای شروع به جدل کردند و این درگیری به داخل خیابان و خارج از قهوه خانه کشیده شد.

وی گفت: متاسفانه یک راننده اسنپ به دلیل اصابت گلوله فوت کرد و دو فرد دیگر نیز در پی ‌اصابت گلوله مهاجمان مصدوم و روانه بیمارستان شدند.

سردار هداوند گفت: ماموران پلیس آگاهی و پیشگیری در صحنه حضور دارند و با توجه به بررسی موضوع به سرنخ‌هایی رسیده‌اند و اشرار شناسایی شدند و به زودی دستگیر خواهند شد.

جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: چهار نفر با پرشیا سفید بدون پلاک و با صورت پوشیده و برابر اظهارات شهروندان با سلاح کلاش و دو کلت و یک شمشیر مقابل قهوه خانه خیابان خاتم الانبیا، اقدام به تیراندازی با کلاش کرده که دو عابر تیرخورده و یک نفر داخل پراید که فوت کرده است.

وی خاطر نشان کرد: حدود هفت خودرو و شیشه قهوه خانه تخریب شده که رئیس کلانتری و سرکلانتر و عوامل پایگاه اطلاعات و آگاهی سریع مراجعه و پس ازبررسی هویت دو تن از اشرار شناسایی و علت حادثه احتمالا اختلاف با مالک قهوه خانه بوده که ابلاغ با رعایت همه جوانب در خصوص دستگیری و پلمپ قهوه خانه اقدام شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کریم۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۴:۳۴

خدارو شکر هیجی نداریم ولی امنیت داریم

سلطان۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۴:۳۲

خدارو شکر امنیت داریم¡!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۲:۵۰

طبق فرموده مثل امنیت ما در هیچ جای جهان نیست!!!این اسلحه ها چطوری دست این افراد است؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۲:۲۰

هر وقت ضاربان دستگیر و در یک دادگاه علنی به اشد مجازات محکوم شدند، آنوقت ما باور می کنیم که .....

خويي۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۲:۱۴

زود جمع كنيد اين افراد خشن را مگر اينجا تگزاس است

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۱:۴۹

دستگیر و اعدام در همان قهوه خانه خواست ماست

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۱:۳۹

تا چند وقت پیش این اتفاقات فقط در شهرستانها می افتاد الان به تهران هم رسیده . قشنک شدیم مکزیک و کلمبیا

peyman۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۱:۳۳

حداقل به شعورمان توهین نکنیدلطفا.اختلاف شخصی!!!

خوببخت۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۰:۵۲

برخوردها باشرارت بسیارضعیف است.وبازدلرنده نیست

بینام۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۱

اینقدر رافت به خرج ندیم بکشیدشون

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۰:۱۹

همه این مشکلات ریشه در شرایط اقتصادی کشور داره .
تو رو خدا زودتر بداد ملت و کشور برسید قبل از اینکه نا امنی بشه و کنترل از دست خارج بشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۰:۱۶

تعداد اینگونه درگیریهای مسلحانه و خصوصا گروهی بودن آنها در سال مهم است.باید دید افزایش یافته یا کاهش.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۰:۱۴

با سلام واقعا از نیروی انتظامی و مسولین عاجزانه خواهش میکنم این قهوه خانه هایی که این اشرار تجمع میکنن و همرو پلمپ‌کنید

محمد۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۰:۰۱

مرزها بسیار ناامن وکنترل بشدت ضعیف است گویا مسئولان توان پاسداری ندارند که اسلحه ومهمات بدست مردم رسیده.

سیرتی۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۹:۵۷

بجاش امنیت داریم

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۹:۴۴

آقای سردار آقای رییس پلیس آقای رییس اطلاعات سپاه و وزیر اطلاعات ادعای شناسایی و بازداشت این اشرار پس از این جنایت چه ارزشی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صد در صد این اشرار با سابقه بوده اند قوه قضاییه باید پاسخ بدهد چرا این اشرار آزاد هستند و به راحتی در همه جا رفت و آمد می کنند؟
چطور و از چه مسیری کلاش و تارنجک تهیه کرده اند ؟اگر از مرز های غربی یا شرقی کشور سلاح و نارنجک تا تهران حمل شده است پس نشان می دهد هیچ کنترل و نظارتی نه در مرز ها و نه در سراسر کشور وجود ندارد و همچنان سلاح و نارنجک دارد وارد می شود!!! و در آینده هم ممکن است حوادثی از این بدتر هم اتفاق بیفتد.
چرا هیچ پلیسی در نزدیکی محل درگیری وجود نداشته است؟
چرا پلیس نتوانسته است سریع وارد عمل شود؟
در آخر اگر پلیس و این همه تشکیلات اطلاعاتی حتی توانایی تامین امنیت مردم در روزهای عادی در خیابان را ندارند پس حمل اسلحه را آزاد اعلام کنند تا مردم خودشان امنیتشان را تامین کنند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۹:۴۲

اینترنت قطع میشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۹:۳۴

کلا مملکت ول شده به حال خودش فقط آمار سرقت خودروها را ببینید چقدر زیاد شده آمار دزدی و زورگیری زیاد شده انگار نه انگار پلیس و قانونی توی مملکت وجود داره همه این پلیس و تشکیلات فقط برای جلوگیری از اعتراض مردم به عملکرد مقاماته و دیگه هیچ وظیفه ای برای خودشون در نظر نمی گیرند هیچ کسی بر عملکرد پلیس نظارتی نمی کنه هیچ شاخصی برای کنترل و بهبود این مجموعه وجود نداره توی بزرگراهها باید با نذر و صلوات رد شد از بس که رانندگی وحشیانه در بزرگراهها هست نه پلیسی جلوشونو می گیره و نه قانونی حالا هم که شده تگزاس پس این همه پلیس کجا بوده ؟پس اطلاعات سپاه که همیشه در هر جایی مثل زبل خان اسمش مطرح می شه کجا بوده که این اشرار این همه سلاح خودکار و فشنگ دستشون بوده و در خیابان رژه رفتن؟ پس وزارت اطلاعات خواب بوده؟ چطوری برای دستگیری زم اینقدر شعار دادند که اشراف اطلاعاتی و عملیات ویژه انجام شده برای دستگیری یک مسئول کانال تلگرامی که نه اسلحه داشت نه چیزی اما بیخ گوش همه در پایتخت یک گروه مسلح اشرار خیابون رو به رگبار می بندند و هیچ کسی هم پاسخگو نیست لابد فردا هم راست و دروغ ادعا می کنند همه این اشرار بازداشت شده اند اما مهم پیشگیری از این حوادثه نه ادعای بازداشت آنها و این حوادث نشان می ده نه وزارت اطلاعات نه نیروی انتظامی نه اطلاعات سپاه هیچکدام توانایی تامین امنیت مردم را ندارند و هزینه ای که صرف آنها شده است به هدر رفته است.

مهدی۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۹:۲۶

نارنجک تروریستی نمیشه حتما تانک هم تروریستی نمیشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۸:۵۵

هر دم از این باغ میرسد. اگه گذاشتن شیرینی صدرنشینی استقلال را کمی بچشیم!

فرهاد۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۸:۴۴

احسنت به ناجا برای این همه تسلط بر اشرار!
واقعا اشرار و اوباش از دست ناجا به ستوه آمدند.
مطابق قانون نا نوشته همیشه ناجا بعد از درگیری میرسه و با قدرت بررسی میکنه و سپس صورتجلسه تنظیم میشه و اوباش که در حال حاضر تشریف ندارند با قدرت تحت تعقیب قرار میگیرند.
احسنت... اصلا ما اسلحه غیر مجاز در پایتخت نداریم...

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۸:۳۸

واقعا به نظر میرسه حمل سلاح آن هم سلاح جنگی مدتهاست در مملکت مجاز شده. چه خبره تو این کشور نهادهای امنیتی کجا هستند؟؟؟!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۸:۲۳

این همه سلاح دست مردم چیکار می کنه با کوچکترین تنش اجتماعی تلفات و خسارات در حد بی نهایت می شه ....

مش ممد۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۸:۰۴

چه جالب دقیقا بعد از اعتراضات! میخواین بگین امنیت چیز خوبیه احتمالا!

مرد نگهبان۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۷:۴۸

حالا جریان شلیک تیر هوایی چی بوده؟ شما گفتید کلا صدای شلیک 13 تیر اومده، پس اگر 13 تیر شلیک شده هوایی بوده، پس چطوری یکی کشته و دو تا مجروح شدن؟

بعد منظورتون از نارنجک چیه؟ نارنجک چهارشنبه سوری یا نارنجک جنگی؟

البته تابناک تو که تقصیری نداری، گزارش به دستت رسیده تو هم منتشر کردی، ولی بد نست خودتم یه نگاهی به گزارشی که منتشر میکنی بنداری

محمد۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۶:۴۵

نتیجه مماشات قوه قضاییه با این اشرار همین میشه
منتظر بدتر از اینها باید باشیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۶:۱۷

مثل تگزاس شده تهران

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۴:۲۰

اقدام به تیراندازی به خاطر اختلاف، اون وقت عابر پیاده بیچاره ای که از اون جا می گذشته تیر خورده؟!!!اول خودتون گزارشی که می نویسید رو بخونید بعد توی سایت بالا بیارید!!!کی این گزارش مارو باور می کنه!؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۳:۴۷

خدارو شکر اگر آزادی نداریم ، امنیت داریم
البته افسانه ای بیش نیست چون همیشه ارازل و اوباش بوده اند هستند و خواهند بود

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۳:۴۳

اگر این درگیری در مقابل مسجد صورت گرفته بود پلیس احتمالا مسجد را پلمپ می کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۳:۲۴

برنامتون برای اشرار مسلح چیه، مسوول جمع آوری این اسلحه ای که تو دست این اراذل و اوباشه و باعث ناامنی شده ، کیه. دلمون خوش بود که امنیت داریم که اونم مثل اینکه دیگه نداریم

زنبورک۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۳:۲۳

افتادن دنبالتون یا هیجان زده شدین که اینقدر غلط و غلوط دارین؟!
یادتونه؟همین سال گذشته بود که هشدار دادم ایران داره بدتر از تگزاس میشه؟حالا بفرمایید.مسئولین چی نیاز دارن که از خواب ناز بیدارشون کنه؟تابناک تو وظیفه داری نظرات امثال منو با تیتر درشت منتشر کنی نه اینکه حذفشون کنی.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۳:۱۲

تابناک چرا راجع به انحصار کپسولهای تامی فلو (اسلتامیویر) و انحصار تولید اون توسط یک شرکت خاص و عدم تولید و جلوگیری واردات اون مطلبی تهیه نمیکنید
چند میلیون ایرانی باید در درد و رنج باشن تا این شرکت قدم رنجه کنه و تولید کپسولها رو شروعدکنه و اصولا این قرارداد مشکوک چرا بسته شده که جلوی واردات این دارو هم گرفته شده . چرا دادستان کل کشور و سازمان بازرسی به این قرارداد ورود نمیکنن

حمیدرضا۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۲:۴۱

بعد تلویزیون صدا د و سیمای میلی، میاد میگه حمله مسلحانه در آمریکا و گروگانگیری. بابا تو خودتو بچسب که گندش دراومده.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۲:۲۳

شیر تو شیر شده تهران

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۲:۲۲

سلبریتیها تبریک....

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۲:۱۴

چطور اسلحه وارد کشور میشه واقعا ؟! و این اراذل چرا راحت دارن مانور میدن ؟!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۵۵

کلاش.نارنجک.کلت.شمشیر .قمه....یا حضرت قارپوز.داعش گلدی

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۴۰

اوضاع امنیتی کشور چقدر بی در و پیکر شده.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۳۴

اگر اختلاف با مالک بوده پس چرا او را نکشته اند?
راستی از اون قاچاقچی که 400 تا مسیول برای ازادیش تماس گرفته بودند چه خبر?

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۲۹

خدا را شکر امنیت داریم ! اگر در آمریکا اتفاق افتاده بود تا ۱۰۰ سال اخبار ، میزگرد کارشناسی ، سمینار در صدا سیما برایش میگذاشتند و تمدن رو به زوال بود !

سنندج۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۲۹

قطعا امشب شب خونینی بوده...امشب هم دریک تالار عروسی در سقز کردستان 11 نفر متاسفانه جان باختند..خبرش به زودی به دستتون خواهد رسید

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۲۱

وقتی اب رو به بالا بره قورباغه هم هفتیر میکشن.
قابل توجه افردای که امنیت را نشانه میگیرن

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۱:۰۶

اعصاب دیگه برا کسی نمونده، همه بی‌اعصاب‌ها هم که انگار کلت و کلاش و قمه و غیرذلک دارند... دودش می‌ره تو چشم اونایی که یه گوشه دارند زندگی می‌کنند. عجب مملکتی شده!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۱۷:۰۴

چه ربطی به اعصاب داره اینا اراذل و اوباش هستند باید اعدام شوند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۰:۵۹

اینکه پلیس منفعل عمل میکنه، و هیچ وقت به درگیری ها و‌دزدی ها به موقع به صحنه نمیرسه، واقعا جای تأسف داره
قتل سعادت آباد یک نمونه بارز بود

Hamid۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۰:۴۲

با اشرار واقعى واسيد پاش كه رو برو مى شن چرا كميتشون لنگه؟ چرا ماموران پاسگاه منطقه بعداز كشت وكشتار سروكلشون پيدا ميشه؟
پليس ١١٠ !

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۰:۳۵

کی مسئول جری شدن اوباش و اراذل تا این حد شده؟!! هر روز از تیراندازی های آمریکا مینویسید، اما اگر در ایران بخواهد اوضاع امنیتی به اینصورت پیش بره, از آمریکایی که حمل اسلحه آزاده جلو خواهیم زد

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۰:۳۴

اینم از مملکتی که برای امنیتش کف مرتب می زدید!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۰:۲۰

فقط اعدام شوند لطفا

متاسف۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۰:۱۸

شناسایی این اشرار چه لزومی دارد چون پس از دستگیری با سلام و صلوات تا چند هفته دیگر آزاد می شوند و روز از نو و روزی از نو ! اصلاً شاید از اشراری باشند که به مرخصی آمده اند یا به تازگی از زندان آزاد شده اند !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.