آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
0بازدید
۰

العهد ادعا کرد:

سفر ظریف به عمان برای حل اختلاف یمن و عربستان

یک رسانه لبنانی مدعی شد که سفر ظریف به عمان به منظور ایجاد توافق میان عربستان و انصار الله یمن است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، پایگاه خبری العهد لبنان به نقل از یک دیپلمات ایرانی که نام او را فاش نکرده مدعی شد که محمد جواد ظریف به منظور ایجاد توافق میان عربستان و انصار الله یمن به عمان سفر کرده است و دیدارهایش با مقامات انصار الله و عمانی نیز در همین راستا بوده است.

این منبع می‌گوید که تهران در کنار مسقط برای ایجاد توافق میان عربستان و انصار الله یمن تلاش می‌کنند و ریاض در وهله اول قبول کرده است که مذاکره کند و اکنون مذاکرات مستقیمی میان عربستان و انصار الله شکل گرفته است، اما تا به این لحظه نتیجه‌ای به همراه نداشته است.

این منبع دیپلماتیک می‌گوید: هر دو طرف ایرانی و سعودی در رابطه با بحران یمن پیشنهاداتی مطرح کرده اند، اما خود یمنی‌ها باید برای حل بحران توافق کنند و بقیه طرف‌ها تنها می‌توانند به آن‌ها کمک کنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.