واکنش یک امام جمعه به ماجرای استراماچونی

حجت الاسلام و المسلمین صلواتی امام جمعه قلعه رئیسی استان کهگیلویه و بویر احمد با انتشار پستی اینستاگرامی در صفحه خود نسبت حواشی اخیر پیرامون باشگاه استقلال و آمدن یا نیامدن استراماچونی سرمربی ایتالیایی این تیم واکنش نشان داد.
به گزارش تابناک، در متن پست اینستاگرامی حجت الاسلام و المسلمین صلواتی امام جمعه قلعه رئیسی در استان کهگیلویه و بویراحمد آمده است:
اوف بر این فرهنگ و ادب، اوف بر این ناز، اوف بر این علم، اوف بر این حرفه، اوف بر کسی که وقتی بهت نیاز دارند اینقدر ناز کند.
در این ایام خیلیها را سکته دادی، دل خیلیها را به درد آوردی؛ حال روز تو مثل زنی است که شوهرش و بچه هایش را رها کرده و رفته است. او به ایران برنمی گردد و اصرارها فایدهای ندارد.
مسئولان با احساسات هواداران بازی نکنید، قید این زن فراری را بزنید، نمیآید؛ بروید برای بچهها و شوهر بدبخت او چاره اندیشی کنید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چه ادبیات جالبی !!!!!!! اوف بر ما
حاج اقا یکی از طرفدارای استقلال هستند.
اوف بر اين پدر ومادري كه براي پسرخود چنين عروسي را انتخاب كردند
وقتی پول از بیت المال بهشه مدیران ...
خب خداروشکر مسئولین باشگاه استقلال همگی صادق و فداکار هستند و با تمام وجود دارند در راه اعتلای نام این تیم تلاش می کنند
جاج آقا دمتون گرم ... قرمزته
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.