آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

بی ادب‌ترین مردم در کدام شهر آمریکا قرار دارند؟

بی ادب‌ترین مردم در کدام شهر آمریکا قرار دارند؟

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی بی‌ادب‌ترین شهر در این کشور را معرفی کرده است.

به گزارش تابناک، در تازه‌ترین نظرسنجی که درباره بی‌ادب‌ترین شهر‌های ایالات متحده انجام شد، ساکنین نیویورک بی‌ادب‌ترین مردم آمریکا لقب گرفتند.

«طبق گزارش مجله بیزینس اینسایدر، ۳۴ درصد از پاسخ دهندگان به یک نظرسنجی اظهار داشتند که ساکنان نیویورک غیردوستانه‌ترین رفتار را با دیگران دارند. این آمار تقریباً دو برابر بیشتر از شهر لس آنجلس بود که در آن ۱۹.۷ درصد از ۲۰۰۰ فرد بالغ، که در ماه‌های اکتبر و نوامبر مورد بررسی قرار گرفتند. در بررسی شهر لس آنجلس مردم می‌گفتند که این شهر، محل زندگی عبوس‌ترین شهروندان کشور است!

واشنگتن در رده سوم این لیست جای دارد و پس از آن شهر‌های شیکاگو، بوستون، دیترویت، بوفالو، بالتیمور، فیلادلفیا و سانفرانسیسکو قرار گرفتند.

ساکنان نیویورک زندگی دشواری را در کنار ۹ میلیون همشهری خود می‌گذرانند. آن‌ها در برابر افرادی که آرام راه می‌روند، گردشگران و کسانی که کوله پشتی‌های بزرگی حمل می‌کنند، نمیتوانند با متانت رفتار نمی‌کنند. جالب اینجا است که توریست‌های نیویورک، مردم محلی را مشکل اصلی می‌دانند. هنگامی که رئیس جمهور آمریکا جان آدامز در سال ۱۷۷۴ از این شهر بازدید کرد، در دفتر خاطرات خود چنین نوشت: «با وجود تمام ثروت، شکوه و جلال، این شهر از توسعه اخلاقی برخوردار نیست.»

گزارش نیویورک تایمز از او چنین نقل می‌کند: «من از زمانی که به شهر آمدم، یک فرد با شخصیت و یک مرد با ادب را ندیده ام.»

مردم این شهر با صدای بلند و بسیار سریع صحبت می‌کنند. اگر از شما سؤالی بپرسند، قبل از اینکه بتوانید سه کلمه از پاسخ را بیان کنید، آن‌ها ناگهان صحبت شما را قطع می‌کنند و به سخنان خود ادامه می‌دهند!»

 

منبع:جام نیوز

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۹:۰۳

با امریکایی ها زیاد چت کردم (واسه تقویت زبان انگلیسی) باسواد و باشعورترین و روشنفکرترین امریکایی ها، نیویورکی ها بودند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۸:۳۰

مردم تهران با ادب هستند !!!!!!!! ؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۷:۳۹

اشاره کرده اید که منبع خبر یک روزنامه آمریکایی است، آیا امکان لینک خبر یا نام روزنامه نبود!! چقدر اطمینان دارید که به ترجمه اخبار اعتماد کنیم؟!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۶:۵۰

دارودسته نیویورکی ها گویای همه چیزاست ملت هزارطایفه هزار نگ واقعا پیشرفتشان عجیب است سلطه شان برجهان باسلاح وبمب اتم بودوهست اماواقعا ملت عجیبی هستندالبته خیلی مانده به گردمابرسند

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۶:۲۰

البته همه میدونند که با ادب ترین مردم دنیا در شهرهای ایران بخصوص تهران زندگی میکنند. همه مردم از راننده تاکسی، مغازه دار، دست فروش، عابر پیاده، خیلی بشاش و مهربون هستند و بهتون احترام میزارن... اما متاسفانه این آمریکایی ها....

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۶:۰۶

خیلی مطلب بی ارزش و جانبدارانه ای بود. بس کنین این تخریب بچه گانه ی حریف رو......!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۵:۵۵

کلا همه جا با شهرای بزرگ مشکل دارن

omid۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۵:۱۷

تابي جون يعني چي خبرات تموم شده ؟ يه جا هست به نام ايران خيلي خبرا است تورم و گروني و سيل و بي كاري و هزاران درد و مرض ؟؟؟ يكم بهت بر بخوره تابي جون !

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۵ ۱۴:۳۰

یعنی هر شهری که لیبرال دموکرات هست بد ترین مردم رو داره اونوقت ادعاتی همچیشونم میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.