آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
5بازدید

تجمع معترضان ضد ترامپ در سنای آمریکا

معترضان آمریکایی در نزدیکی ساختمان اداری سوم سنای آمریکا در واشنگتن تجمع کرده و خواستار محکومیت دونالد ترامپ به دنبال استیضاح ماه گذشته و تشدید تنش‌ها علیه ایران شدند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، پلیس کنگره آمریکا از معترضان خواست تا از ورود به ساختمان سنا خودداری کنند و طبق گزارش‌ها تاکنون هیچ معترضی بازداشت نشده است.

پلیس خطاب به معترضان آمریکایی تاکید کرد: چنانچه اقدامات شما متوقف نشود، بازداشت می‌شوید.

این گروه از معترضان که حلقه‌ای در لابی ساختمان سنا تشکیل داده بودند، لباس‌های مشکی به تن داشتند که روی هر کدام از آن‌ها یک حرف از عبارت "برکناری ترامپ" نوشته شده بود. معترضانی هم در پشت آن‌ها راه می‌رفتند.

بسیاری از معترضان عبارت "نه به جنگ" را با جوهر سیاه روی دست‌هایشان نوشته بودند و دست‌هایشان را طوری نگه داشته بودند که گویی می‌گفتند شلیک نکنید!

به گفته یکی از معترضان، آن‌ها متعلق به طبقه‌های مختلف جامعه آمریکا هستند و برخی هم از مناطق حومه آمده‌اند. سخنگوی معترضان هم گفت: برخی از مردم از محل کارشان آمده‌اند... کشورمان در معرض خطر است و شما باید انتخاب کنید تا از خانواده و دوستان و کار‌های خود دور شوید و زندگی خود را فدای منافع بهتر ملت کنید.

این گروه برای تجمع خودش فراخوانی در توییتر داده بود که با واکنش مختلف کاربران همراه شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.