آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
1بازدید

نقوی‌حسینی در توضیح جلسه کمیسیون امنیت ملی بیان کرد

تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی علت سقوط هواپیما

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیسیون ویژه‌ای برای بررسی ابعاد سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد و گفت: قرار است وزیر خارجه در کمیسیون امنیت ملی برای توضیح درباره حضور سفیر انگلیس در تجمع بعد از این سانحه سقوط (مقابل دانشگاه امیر کبیر) حضور یابند.

تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی علت سقوط هواپیما

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سید حسین نقوی حسینی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون حرکت غیر دیپلماتیک سفیر انگلیس را تقبیح کرده و محکوم نموده و اقدام او را مداخله در امور داخلی کشور و رفتار غیر مسئولانه تعبیر کردند. قرار شد وزیر خارجه در کمیسیون حضور پیدا کند و در این مورد توضیح دهد.

وی همچنین گفت: در روز یکشنبه هفته آینده (۲۹ دی) کمیسیون ویژه‌ای برای بررسی حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی تشکیل می‌شود که در آن مسئولان تمامی دستگاه‌های مربوطه حضور پیدا خواهند کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی همچنین به حضور مدیر عامل شرکت هواپیمایی کشور در جلسه کمیسیون اشاره و اظهار کرد: آقای عابدزاده حادثه سقوط هواپیمایی اوکراینی را دردناک و تاسف بار خواند و با اشاره به حجم کاری سنگین در این چند روز تاکید داشت که باید همه امور مدیریت می شد. آقای عابد زاده همچنین توضیح داد به دنبال استفاده از فرصت تحریم و اجرای برنامه‌های خودکفایی در تولید قطعات مورد نیاز هستیم.

نقوی حسینی در پایان با اشاره به بررسی سه طرح در این کمیسیون اظهار کرد: طرح معافیت یکی از فرزندان ذکور خانواده‌هایی که اهدای عضو بر اثر مرگ مغزی داشتند، طرح الزام نیروهای نظامی به افشای اطلاعات نظامی و امنیتی آمریکا در منطقه غرب آسیا در چارچوب منافع ملی و همچنین طرح تنبیه و مجازات کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران نیز در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و رای گیری به جلسه بعدی موکل شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۲۲ ۱۷:۱۲

زحمت شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.