سفر علی لاریجانی و وزیر نیرو به چابهار

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و رضا اردکانیان شامگاه دوشنبه به منظور بررسی از روند سیلاب سیستان و بلوچستان وارد چابهار شدند.
کد خبر: ۹۵۱۵۶۹
|
۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۷ 14 January 2020
|
9168 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، علی لاریجانی و رضا اردکانیان در بدو ورود به فرودگاه کنارک مورد استقبال استاندار سیستان و بلوچستان، فرمانداران کنارک و چابهار و شماری از مسوولان این استان قرار گرفت.

بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان و شرکت در شورای اداری شهرستان‌های کنارک و چابهار از جمله مهترین برنامه‌های سفر رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به جنوب این استان است.

رییس سازمان اورژانس کشور نیز ساعتی قبل جهت بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان و نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی به این استان سفر کرد.

همچنین محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار است فردا سه شنبه به منظور بررسی وضعیت سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان به زاهدان مرکز این استان سفر کند.

بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.

شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سد‌های استان را در پی داشته است.

در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.

امدادرسانی به روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟