شویگو و لاوروف در دولت جدید روسیه ابقا شدند

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با کابینه جدید این کشور موافقت کرد تا مسیر برای اصلاحات در قانون اساسی هموار شود.
کد خبر: ۹۵۳۵۸۹
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۹ 22 January 2020
|
2994 بازدید

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با کابینه جدید این کشور موافقت کرد تا مسیر برای اصلاحات در قانون اساسی هموار شود.

به گزارش تابناک، «دیمیتری مدودوف» نخست وزیر روسیه هفته پیش و پس از سخنرانی پوتین در پارلمان از سمت خود کناره‌گیری کرد.

اصلاحات جدید قانون اساسی قدرت بیشتری را برای مجلس دومای روسیه ایجاد خواهد کرد که از جمله به این مجلس قابلیت انتخاب نخست وزیر و تشکیل دولت را می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع و وزیر اقتصاد روسیه در دولت جدید به نخست وزیری «میخائیل میشوستین» نیز حضور دارند.

پیشتر «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت، تغییر نخست‌وزیر و کابینه دولت روسیه بر سیاست خارجی این کشور تأثیری نخواهد داشت

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت