از عمر لبوی تازه روی چرخهای دستی، سالها میگذرد. درگذشته، دلخوشی زمستانی قدیمیها این بود که بعدازظهر یک روز سرد و تعطیل بیرون بزنند و با رفقا، لبوی تازه از گاری چی بخرند و زیبایی شهر را تماشا کنند. آن دوران، خبری از آیس پک و دکه ذرت مکزیکی و فست فودهای رنگارنگ نبود، این روزها آنقدر تنقلات مختلف هست که آدم سرش گیج میرود، اما باز هم مردم سراغ تنقلات سنتی میروند چرخ باقالی فروشها هم میچرخد به خصوص در فصل زمستان که فصل لبو و باقالیست. لبو و باقالی که به غذاهای خیابانی معروف هستند بر خلاف تصور مردم برای مصرف کنندهها فوایدی هم دارند که با گذشت زمان کمی نادیده گرفته شدند. /مصطفی عسگری- ایسکا
کد خبر: ۹۵۴۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵ 24 January 2020