رئیس اداره راهداری مشگین شهر خبرداد:

نجات کوهنوردان صعود کننده به قله سبلان

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان مشگین شهر گفت: پس از ساعت‌ها تلاش، راهداران توانستند هشت کوهنورد گرفتارشده در برف و کولاک را در جاده گردشگری لاهرود به شابیل نجات دهند.
کد خبر: ۹۵۶۲۲۸
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶ 02 February 2020
|
6972 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، رضا فرج‌پور گفت: این کوهنوردان به دلیل بارش برف زیاد و طوفان شدید از مسیر منحرف شده بودند که توسط عوامل راهداری وامداد گران هلال احمر به مکان امن منتقل شدند.

به گفته وی منطقه شابیل مسیراصلی صعود از جبهه شمال شرقی به کوه سبلان است و اکثر کوهنوردان برای صعود به قلل سبلان این مسیر را انتخاب می‌کنند.

وی افزود: وجود آبگرم شابیل وقوتور سوئی در این مسیر از جاذبه های منحصر بفرد گردشگری منطقه است و معمولا در تمام فصول سال پذیرای گردشگران است.

وی با بیان اینکه تمامی محورهای اصلی، فرعی و روستایی شهرستان مشگین‌شهر باز است از کوهنوردان خواست قبل از انجام هرگونه سفر به دامنه های سبلان با مسئولان مرتبط هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت