آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
1بازدید

پس از عدم حضور در جام جهاني آفريقاي‌جنوبي؛

بكام به بازي‌هاي ليگ آمريكا نمي‌رسد

اين بازيكن در هفته پاياني زمستان گذشته در حالي كه به عنوان يار قرضي در اختيار تيم آ.ث‌ميلان بود، در بازي با كيه‌وو،‌ دچار پارگي تاندون آشيل شد و در فنلاند تحت عمل جراحي قرار گرفت.

ستاره فوتبال انگليس در پي مصدوميت و دوري اجباري از مسابقات جام جهاني آفريقاي ‌جنوبي، حضور در ليگ حرفه‌اي آمريكا را نيز از دست داد.

به گزارش فارس و به نقل از واشنگتن‌پست، ديويد بكام در اين‌باره گفت: پس از مصدوميت و از دست رفتن فرصت حضور در رقابت‌هاي جام جهاني 2010، امكان حضور در رقابت‌هاي ليگ باشگاهي آمريكا را نيز از دست دادم. دريافت اين خبر از سوي پزشكان براي من، واقعا ناراحت كننده است.

اين بازيكن 34 ساله افزود: براساس اعلام پزشكان در 3 ، 4 ماه آينده بطور مطلق نمي توانم بازي يا تمرين كنم. پس از آن هم ابتدا بايد آنها نظر مساعد دهند تا امكان فعاليت كسب كنم. براين اساس بايد حداقل 8 ماه صبر كنم.

او تصريح كرد: قبلا اميدوار بودم امكان حضور در ليگ آمريكا همراه با لوس‌آنجلس گالاكسي را از اوايل پاييز پيدا كنم. ولي پزشكان مي‌گويند تا آخرين ماه پاييز بايد صبر كنم.

اين بازيكن در هفته پاياني زمستان گذشته در حالي كه به عنوان يار قرضي در اختيار تيم آ.ث‌ميلان بود، در بازي با كيه‌وو،‌ دچار پارگي تاندون آشيل شد و در فنلاند تحت عمل جراحي قرار گرفت.

وي كه سابقه حضور در تيم‌هاي منچستريونايتد انگليس و رئال مادريد اسپانيا را دارد، با وجود قرارداد رسمي با تيم آمريكايي لوس‌آنجلس گالاكسي، بعنوان يار قرضي به ميلان رفت تا بهتر در ميدان ديد فابيو كاپلو، سرمربي تيم انگليس قرار بگيرد؛ اما بخاطر اين آسيب ديدگي بخت حضور در جام جهاني كه از تاريخ 21 خرداد ماه سال جاري آغاز خواهد شد را از دست داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.