آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

مرگ نخستین شهروند آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا

سفارت آمریکا در چین از مرگ نخستین شهروند آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا در شهر ووهان خبر داد.

مرگ نخستین شهروند آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا
 

 

به گزارش تابناک به نقل از روسیا الیوم، سفارت آمریکا در پکن اعلام کرد که نخستین شهروند آمریکایی در شهر ووهان چین در تاریخ ششم فوریه به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان باخته است.

در بیانیه سفارت آمریکا آمده است: «به خانواده این شهروند تسلیت می‌گوییم... بر اساس احترام به حریم خصوصی خانواده ، ما هیچ اظهار نظری نداریم».

روزنامه نیویورک تایمز امروز -شنبه- به نقل از سخنگوی سفارت آمریکا در پکن اعلام کرد که یک شهروند آمریکایی (۶۰) ساله در شهر ووهان به ویروس جدید کرونا مبتلا شده بود که به نظر می‌رسد نخستین قربانی آمریکایی این ویروس جدید است.

از سوی دیگر، مراکز بهداشتی در چهار ایالت آمریکا که فرودگاه‌های آنها مسافران را برای شناسایی ویروس کرونا معاینه می‌کنند، اعلام کردند که از زمان اعمال قوانین جدید سفر در تاریخ دوم فوریه پس از شناسایی نخستین فرد مبتلا به این ویروس هنوز هیچ فردی قرنطینه نشده است.

فقط ایالت نیویورک چهار نفر را به دلیل سفرهای پیشین آنها در قرنطینه قرار داده است.

این قرنطینه اجباری نخستین عملیات قرنطینه در آمریکا پس از ۵۰ سال است.

اتباع خارجی که طی ۱۴ روز گذشته (دوره کمون ویروس کرونا) به چین سفر کرده‌اند، حق ورود به آمریکا را ندارند.

شرکت‌های هواپیمایی «دلتا»، «یونایتد» و «امریکن ایرلایز» همه پروازها با مبدأ و مقصد چین را متوقف کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.