آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

پيام احمدی نژاد تقديم بشار اسد شد

معاون اول رييس‌جمهوري پيش از ظهر امروز با "بشار اسد" رييس‌جمهوري سوريه در محل کاخ رياست‌جمهوري اين کشور ديدار کرد و پيام رييس جمهوري اسلامي ايران را تقديم بشار اسد کرد .

"محمد رضا رحيمي " معاون اول رييس جمهوري روز پنج شنبه در ديدار با "بشار اسد" رييس جمهوري سوريه ، پيام "محمود احمدي نژاد" رييس جمهوري اسلامي ايران را تقديم وي کرد .
   
به گزارش ايرنا ، معاون اول رييس‌جمهوري پيش از ظهر امروز با "بشار اسد" رييس‌جمهوري سوريه در محل کاخ رياست‌جمهوري اين کشور ديدار کرد و پيام رييس جمهوري اسلامي ايران را تقديم بشار اسد کرد .

رحيمي و بشار اسد در اين ديدار، درخصوص مسايل دوجانبه و منطقه‌اي و موضوعات مورد علاقه دو کشور گفت‌وگو کردند .

رحيمي که به منظور شرکت در دوازدهمين کميسيون عالي مشترک ايران وسوريه که امروز و فردا در دمشق برگزار مي شود، به اين کشور سفر کرده است، در سفر دو روزه خود با "فاروق الشرع " معاون اول رييس‌جمهوري سوريه نيز ديدار و گفت‌وگو خواهد کرد .

معاون اول رييس جمهوري امروز وارد سوريه شد و در فرودگاه دمشق مورد استقبال رسمي "محمد ناجي عطري" نخست وزير سوريه قرار گرفت.

در مراسم استقبال رسمي، ابتدا سرود ملي دو کشور نواخته شد و سپس معاون اول رييس جمهوري ايران و نخست وزير سوريه از گارد احترام حاضر در ميدان، سان ديدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.