آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش عنوان کرد

آلودگی زدایی گیلان با تجهیزات ارتش نیروی دریایی

فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش با اشاره به برخورداری این نیرو از تجهیزات رفع آلودگی شیمیایی در شرایط اضطراری، گفت: آلودگی زدایی از اماکن عمومی شهری و تجهیزات و تاسیسات استان انجام می شود.

آلودگی زدایی گیلان با تجهیزات ارتش نیروی دریایی

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امیر دریادار دوم عرشه عبدالوهاب طاهری در جمع خبرنگاران، با اشاره به انجام عملیات گندزدایی و ضدعفونی کردن اماکن عمومی استان، اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا همکاری های لازم را با مدیریت استان انجام می دهد.

وی افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با برخورداری از تجهیزات رفع آلودگی شیمیایی که عموما در شرایط اضطراری کاربرد دارد، قابلیت آلودگی زدایی از اماکن عمومی شهری و تجهیزات و تاسیسات استان را دارد.

فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه تجهیزات سایر دستگاه ها قابلیت آلودگی زدایی در سطح وسیع را ندارد، گفت: تجهیزات ارتش در کمترین زمان ممکن کار رفع آلودگی و گندزدایی را انجام خواهد داد و این کار را از غرب استان آغاز کردیم.

امیر طاهری از استقرار یک سامانه آلودگی زدایی در شهر رشت خبر داد و خاطرنشان کرد: این وظیفه با محوریت سپاه قدس گیلان انجام می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۱۴:۳۸

ارتش نیروی دریایی؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۱۴:۰۱

من رشت هستم
امروز 10 اسفند ساعت 11 برای کاری رفتم ترمینال و برگشتم.
نه در ترمینال رشت نه هیچ جای دیگه خبری از گندزدایی و... نیست.

نظامی بازنشسته۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۱۳:۴۵

نفر اولی و سومس دارن غش میکنن از خنده.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.