آخرین خبرذخایر نفت جهان آب رفت / بازار انرژی در انتظار شوک بعدی!
4بازدید

نشست موسیقایی در پژوهشگاه فرهنگ و هنر

در ادامه سلسله نشست هاي علمي- تخصصي پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، نشست تخصصي «آهنگسازان ايراني و تاثيرپذيري آنان از موسيقي ايران» در تالار اجتماعات اين پژوهشگاه برگزار مي شود.

به گزارش مديريت ارتباطات اين پژوهشگاه، نشست تخصصي «آهنگسازان ايراني و تاثيرپذيري آنان از موسيقي ايران» با حضور دکتر کياوش صاحب نسق  روز دوشنبه 13 ارديبهشت ساعت 16 در محل پژوهشگاه برگزار مي شود.

دکتر صاحب نسق  داراي دکتراي اتنوموزيکولوژي و الکترونيک از دانشگاه گراتس اتريش و مدرس دانشگاه هاي هنر در ايران است. در بخش اول اين نشست با بررسي شنيداري آثاري از آهنگسازان ايران در 60 سال اخير، به شيوه استفاده از موسيقي دستگاهي ايران - رديف در آثار پرداخته خواهد شد و در ادامه با بررسي تاثيرات موسيقي اروپايي، غربي و کشورهاي همسايه، درخصوص پيدا کردن راه هاي ارتباطي ويژه و زبان مشترک بين موسيقي ايران و غرب بحث و تبادل نظر خواهد شد.

 حضور دراين نشست به کليه علاقه مندان به موسيقي ايراني توصيه مي شود.

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در خيابان وليعصر، ابتداي خيابان دمشق واقع است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.