آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3146بازدید

وزير كشور: از حكم سرپرستي رحيمي، خبر ندارم

پورمحمدي افزود: به دليل مسئوليت‌هايي كه داشته‌ام، حرف‌هاي ناگفته فراواني دارم و بعيد مي‌دانم بخش‌هاي زيادي از آنها در زمان حيات و زندگي من قابل گفتن باشد و من بنا دارم تنها گوشه‌هايي از آن را بيان كنم كه مصحلت نظام و كشور در آن لحاظ شده باشد.

وزير كشور گفت: تا اين لحظه كه در خدمت شما (خبرنگاران) هستم، هيچ حكمي مبني بر انتخاب سرپرست وزارت كشور به ما نرسيده است و يا اگر حكمي از سوي رئيس‌جمهوري صادر و ابلاغ شده باشد، من از آن بي‌اطلاعم.

حجت‌الاسلام و السملين مصطفي پورمحمدي، عصر شنبه، در ادامه گفت‌وگو با خبرنگاران داخلي و خارجي درباره فرآيند انتخابات مجلس هشتم با پرسش‌هاي پياپي درباره رفتنش از وزارت كشور روبه‌رو شد و در پاسخ به پرسشي گفت: شايد خود من هم خيلي نمي‌دانم به چه دليلي تغيير كرده‌ام.

به گزارش «ايرنا»، وزير كشور در پاسخ به پرسشي ديگر تأكيد كرد: من حرف‌هاي ناگفته خيلي دارم، اما بنا دارم تنها در بخش‌هايي كه به سود مردم و مصالح نظام است، سخن بگويم.

پورمحمدي افزود: به دليل مسئوليت‌هايي كه داشته‌ام، حرف‌هاي ناگفته فراواني دارم و بعيد مي‌دانم بخش‌هاي زيادي از آنها در زمان حيات و زندگي من قابل گفتن باشد و من بنا دارم تنها گوشه‌هايي از آن را بيان كنم كه مصحلت نظام و كشور در آن لحاظ شده باشد.

وي در عين حال خاطرنشان كرد: من در اطلاع‌رساني به مردم، هيچ كوتاهي نكرده‌ام و صادقانه و به صورت شفاف هر آنچه مصلحت بوده است، با آنان در ميان گذاشته‌‌ام، اما بخش‌هايي را كه خداي ناكرده به آرامش و امنيت كشور لطمه بزند، هرگز بيان نخواهم كرد.

وزير كشور اظهار داشت: همه تلاش خود را به كار گرفته‌ام تا حق مردم پا بر جاي باشد، چرا كه خداوند بزرگ است و اجازه نخواهد داد حق هيچ كسي در هيچ زماني، ضايع شود و جامعه را به سوي كمال هدايت مي‌كند.
پورمحمدي در پاسخ به پرسشي درباره زمان جلسه توديعش گفت: بعدا در اين باره تصميم‌گيري مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.