آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
2بازدید

فقط ورود افرادبومی و ساکن هرشهر به آن شهر مجاز است

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی امروز (هجدهم فروردین ماه ۹۹) را تشریح کرد.

فقط ورود افرادبومی و ساکن هرشهر به آن شهر مجاز است

به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره آخرین وضعیت راه‌های کشور اظهار کرد: براساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، فقط ورود افراد بومی و ساکن هر شهر طبق کارت ملی، پلاک و بیمه نامه خودرو، به آن شهر مجاز است.

وی افزود: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) روان است و محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: در حال حاضر ترافیک در آزادراه قزوین-کرج محدوده ساسانی و در آزادراه کرج-تهران محدوده ایران خودرو نیمه سنگین است.

سرهنگ رحمانی تصریح کرد: محورهای شریانی شهداد - نهبندان، خرم آباد - پلدختر و خلخال - اسالم مسدود هستند.

وی افزود: آزادراه چالوس - مرزن آباد و بالعکس از ساعت ۱۹ تا ۷ روز بعد مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین محور قدیم چالوس - مرزن آباد انجام می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: محورهای شمشک - دیزین، اولنگ - شاهرود، سی سخت - پادنا، وازک - بلده، گنجنامه - تویسرکان، پونل - خلخال و سروآباد - پاوه مسدود هستند.

سرهنگ رحمانی تصریح کرد: محورهای غیرشریانی رودبار - کهنوج و رودبار - قلعه گنج مسدود هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۳:۳۱

باشه

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۳:۱۱

کاش به جای حرف عمل هم میشد

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۱:۵۹

پس اين پلاكاي 71 - 41 - 69 - 91 تو تهران چيكار دارن ؟
خودم امروز صبح ( دوشنبه 99/01/18 ) چندتا خودرو با پلاك شهرستان ديدم .

علی۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۱:۵۰

من محل کارم فرودگاه امام هست هروز 1000 تا پلاک غیر بومی دارم میبنیم وارد میشه کسی تو عوارضی هم کاری نداره !

عبد الهی۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۱:۰۱

این جملات ریاست محترم جمهوری است که دیروز در همین سایت خودتان درج فرموده اید و هنوز هم موجود است.

حجت‌الاسلام حسن روحانی که نشست امروز به ریاست وی در ساختمان حافظیه سعدآباد تشکیل شد، در این باره گفت: در روندی که ما برای مبارزه با کرونا پیش‌ روی داریم، هیچ اختلاف نظری بین دستگاه‌های دولتی و قوای سه گانه نیست چراکه ما همه با هم این کار را انجام می‌دهیم. همه ارکان و همچنین مقام معظم رهبری حمایت فرمودند.

وی در مورد تردد خودروهای شخصی اظهار داشت: در مورد تردد خودروهای شخصی در داخل استان‌ها مشکلی نیست و در مورد تهران و البرز هم مشکلی وجود ندارد و ما به دلیل پیوستگی این دو استان، آنها را یک استان به حساب می‌آوریم. در مورد تردد بین استان‌ها نیز تردد تا ۳۰ فروردین همچنان ممنوع بوده و بعد از این تاریخ آزاد می‌شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.