آخرین خبرناو هواپیمابر «روزولت» در حرکت به سمت خاورمیانه
0بازدید
۰

برخی منابع خبری از ورود اسپر به عین الاسد خبر دادند

برخی منابع خبری مدعی شدند که وزیر دفاع آمریکا شنبه وارد پایگاه هوایی عین الأسد عراق شده است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، برخی منابع در عراق شامگاه شنبه مدعی شدند که «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا وارد پایگاه عراقی عین الأسد شده است.

هنوز منابع آمریکایی به این خبر اشاره‌ای نکرده‌اند. با این حال برخی منابع عراقی از عصر امروز شنبه مدعی شدند که شخصیت مهمی از ایالات متحده آمریکا وارد این پایگاه شده است و قرار است با مقاماتی از عراق به احتمالا زیاد رئیس جمهور دیدار و گفتگو کند.

پایگاه هوایی عین الأسد عراق بزرگترین پایگاهی است که میزبان نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح داعش به رهبری آمریکا است و بیشترین نظامیان این کشور در این پایگاه مستقر هستند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور، وزیر دفاع و برخی از سناتور‌های آمریکا طی دو سال گذشته از این پایگاه دیدن کرده‌اند.

اخیراً وزارت دفاع آمریکا برای حفاظت از نظامیان خود در این پایگاه تعدادی از سامانه‌های دفاع موشکی خود (پاتریوت) را در این پایگاه و چند پایگاه دیگر مستقر کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.